Betaalmogelijkheden bij uw online bestelling

Op SwissSense.be kun je veilig en gemakkelijk betalen. Vandaar dat we gebruik maken van een "secure server" waar jouw betalingsgegevens gecodeerd worden verstuurd. Dit betekent dat de betalingsgegevens die je doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.


BANKCONTACT/MrCash

Bij Swiss Sense kunt u gemakkelijk via Bankcontact betalen. Bankcontact is een betaalmethode waarmee u, uw online aankopen snel en veilig kunt afrekenen via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Swiss Sense ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald.


PAYPAL

PayPal is 's werelds veiligste betaalmiddel, eenvoudig betalen via SwissSense.be met jouw PayPal account. Wanneer je een artikel online hebt gekocht en het niet overeenkomt met de omschrijving op de website van de aanbieder, dan vergoedt PayPal aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal aankoopbescherming dekt al jouw online aankopen wanneer je gebruik maakt van PayPal.


CREDIT CARD

Betaal gemakkelijk en veilig online met je Mastercard Creditcard of met je Visa Creditcard in onze beveiligde betaalomgeving. Het is niet mogelijk om bij levering met je Creditcard te betalen.

 

Betaling bij levering

Onze bezorgservice mag uitsluitend goederen afleveren die geheel zijn betaald of bij aflevering worden betaald. De bezorgservice is verplicht de af te leveren producten mee te nemen bij het niet voldoen van het totaalbedrag bij de levering. Heb je bij de levering een klacht over (een deel van) de bestelling? Dan dien je naar evenredigheid een aangepast bedrag te betalen bij de levering. Het restantbedrag betaal je pas op het moment dat wij het probleem hebben opgelost.


LEVERING DOOR ONZE EIGEN BEZORGDIENST

Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij per pin te betalen. In de meeste gevallen kun je ook contant betalen bij de bezorgers. Indien dit niet het geval is, informeren wij jou tijdig hierover. Het kan zijn dat de bank een limiet hanteert voor het bedrag dat je per dag met jouw pinpas kunt betalen. Deze limiet is afhankelijk van de bank waarbij je klant bent en kan per klant verschillen. Neem hierover contact op met jouw bank. In de meeste gevallen is het mogelijk de limiet eenmalig te laten aanpassen. Bij de meeste banken kun je dit tegenwoordig ook online zelf regelen.


LEVERING DOOR DE PAKKETDIENST

Wanneer u kleingoed (textiel etc.) bestelt dan wordt uw bestelling door de pakketdienst geleverd. Pakketgoederen dienen direct online te worden afgerekend.