Annuleren of wijzigen

Wij kunnen ons voorstellen dat je een bestelling geplaatst hebt, die je later alsnog wilt wijzigen of ongedaan wilt maken. In dit geval dien je dit uiterlijk binnen 48 uur schriftelijk of per email aan ons te melden.

 

Bestelling wijzigen

Een wijziging van de bestelling van een matras, bedbodem, boxspring, topmatras moet uiterlijk binnen 3 werkdagen schriftelijk of per e-mail doorgegeven worden. Het wijzigen van een order na 2 tot 7 werkdagen is mogelijk, waarbij er kosten van €200 in rekening gebracht worden, ongeacht de hoogte van je orderbedrag. Een wijziging die je na 7 werkdagen doorgeeft, brengen 30% annuleringskosten volgens het CBW met zich mee. In het geval van speciaal volgens jouw wensen geproduceerde artikelen bestaat de kans dat de order helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden. Indien je in dat geval toch wenst te annuleren zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten te bereken volgens de CWB voorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om de koop op afstand te annuleren door het contactformulier op onze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar contact@swisssense.be.

 

Bestelling annuleren

Je hebt de mogelijkheid om de koop op afstand voor levering zonder opgave van redenen en zonder kosten te annuleren. Je kunt hiervan alleen gebruikmaken als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je laat ons tijdig schriftelijk weten dat je de koop op afstand annuleert, door het contactformulier op onze website www.swisssense.be in te vullen of door een e-mail te sturen naar contact@swisssense.be.
  • Het gaat niet om een op maat gemaakt product of een product van persoonlijke aard (welke voor je persoonlijk is samengesteld, zoals een matras, bedbodem, topmatras of boxspring). Als het product speciaal voor je besteld en geproduceerd is, kunnen wij de bestelling niet kosteloos annuleren. Wij moeten hiervoor 30% annuleringskosten in rekening brengen. Wanneer je de bestelling annuleert nadat je al bent geïnformeerd dat de (deel)levering kan plaatsvinden, worden er 50% annuleringskosten in rekening gebracht (volgens de algemene voorwaarden van het CBW).