• Over Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar ontwikkeling en innovatie voorop staat. Dit betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om doelen te realiseren.

Swiss Sense hoofdkantoor in Uden

Familie Diks, beddenspecialist met 95 jaar ervaring als beddenmaker.
Sinds 1918 fabriceren wij bedden in het Brabantse Uden en vanaf 2002 zijn wij bekend onder onze huidige naam Swiss Sense. Een groot deel van onze producten produceren we in eigen fabriek. Alle boxsprings zijn handmatig vormgegeven met oog voor detail en kwaliteit wat terug te zien is in de gebruikte materialen en technieken die bijdragen tot een optimale ventilatie, verstelbaarheid en ondersteuning. Wij zorgen er voor dat de gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normeringen wat resulteert in optimaal comfort.

Onze producten zijn verkrijgbaar in winkels in Nederland, België en Duitsland en via onze online webshop. Door onze collectie te presenteren in de winkels en in de online webshop krijgt de consument overal toegang tot het unieke assortiment.

Onze missie is om het slaapgenot van de gebruiker te verrijken met een onderscheidend assortiment boxsprings waarbij onze dienstverlening in combinatie met deskundig advies op het gebied van slaapcomfort en kwaliteit garant staan voor een goede nachtrust. Wil jij bedragen aan de ontwikkeling op het gebied van slapen, bekijk dan onze vacatures

Wat biedt Swiss Sense?
Swiss Sense bestaat uit een enthousiast team die dagelijks voor de volle 100% gaat om een zo comfortabel mogelijk slaapgenot te realiseren. Swiss Sense is een uitstekende werkgever met prima arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden. De werksfeer bij Swiss Sense is informeel, dynamisch en inspirerend. Swiss Sense doet graag een beroep op jouw creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, welke functie je ook uitvoert. Swiss Sense hecht grote waarde aan ontwikkeling en biedt ruime faciliteiten om jou daarin te ondersteunen.
 
 
 
LblTaxExcludeText