• Over Swiss Sense

Hotelboxsprings bij Van der Valk Exclusief

Van der Valk Exclusief hotelboxspring | Swiss Sense


Slapen op een hotelboxspring bij Van der Valk Exclusief
Tijdens je vakantie heerlijk wegdromen op een boxspring van familie Diks? Dat kan! Wij staan in verschillende Van der Valk Hotels met de hotelboxspring collectie.


Van der Valk Hotel Assen 

Van der Valk Hotel Assen | Swiss Sense

Ontdek Van der Valk Hotel Assen met maar liefst 189 luxueuze kamers en suites waarbij in 60 kamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Een weekend ontspannen begint bij Van der Valk Hotel Assen. Fietsen of wandelen in het prachtige Drenthe of een dagje winkelen in Groningen. Eindeloos genieten in het mooie noorden.

► Ontdek Assen en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel AssenVan der Valk Hotel Heerlen

Van der Valk Hotel Heerlen | Swiss Sense

Zuid Limburg ontdekken begint in de achtertuin van Van der Valk Hotel Heerlen. Op loopafstand ligt het prachtige Landgoed TerWorm. Het hotel beschikt over 189 ruime kamers waarvan in 42 kamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Onverstoorbaar genieten!

► Ontdek Heerlen en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Heerlen


Van der Valk Hotel Hengelo

Van der Valk Hotel Hengelo | Swiss Sense

Twente ontdekken kan bij Van der Valk Hotel Hengelo waar je de Twentse natuur en gastvrijheid kunt beleven. De 206 hotelkamers en suites zijn van alle gemakken inclusief een hotelboxsping van familie Diks. Na een drukke dag kun je welverdiend genieten van je nachtrust!

► Ontdek Hengelo en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Hengelo


Van der Valk Hotel Maastricht

Van der Valk Hotel Maastricht | Swiss Sense

Het historisch centrum van Maastricht ontdekken of heerlijk fietsen en wandelen door het Limburgse landschap kan bij Van der Valk Hotel Maastricht. Alle 189 hotelkamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien waarbij in 10 kamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Na een drukke dag onverstoorbaar genieten!

► Ontdek MaastrichtHengelo en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Maastricht


Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Van der Valk Hotel Nieuwerkerk | Swiss Sense

Aan de rand van Rotterdam ligt het Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk in een kalme, groene omgeving. Ideaal om te ontspannen met een sfeervol restaurant en luxe wellness. De hotelkamers en suites zijn van alle gemakken voorzien waarbij in 147 hotelkamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Comfortabel genieten!

► Ontdek Nieuwerkerk en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk in Nieuwerkerk a/d IJssel


Van der Valk Hotel Kasteel Bloemendal in Vaals

Van der Valk Hotel Kasteel Bloemendal | Swiss Sense

Aan de rand van Rotterdam ligt het Van der Valk Hotel Nieuwerkerk in een kalme, groene omgeving. Ideaal om te ontspannen met een sfeervol restaurant en luxe wellness. De hotelkamers en suites zijn van alle gemakken voorzien waarbij in 147 hotelkamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Comfortabel genieten!

► Ontdek Zwolle en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Kasteel Bloemendal in Vaals


Van der Valk Hotel Vianen

Van der Valk Hotel Vianen | Swiss Sense

Van der Valk Hotel Vianen is centraal gelegen en heeft een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Beleef Vianen en haar historische binnenstad, fiets of wandel langs de uiterwaarden of bezoek de Utrechtse heuvelrug. Na een drukke dag ervaar je ultiem geluk in een van de comfortabele suites.

► Ontdek Vianen en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Vianen


Van der Valk Hotel Zwolle

Van der Valk Hotel Zwolle | Swiss Sense

Ontdek het historische centrum van Zwolle. Bezoek de eeuwenoude gebouwen, de mooie wandel- en fietsroutes langs de stadsgrachten of ga heerlijk fietsen en wandelen door het mooie landschap bij Van der Valk Zwolle. Alle 178 hotelkamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien waarbij de hotelboxsprings van familie Diks staan. Na een drukke dag onverstoorbaar genieten!

► Ontdek Zwolle en de hotelboxspring collectie bij Van der Valk Hotel Zwolle


LblTaxExcludeText