• Over Swiss Sense

De hotelboxspring van familie Diks

Wil je ook thuis kunnen genieten van het slaapcomfort van een echte hotelboxspring? Elke dag wakker worden met het gevoel alsof je met vakantie bent? De collectie hotelboxsprings maakt dit mogelijk. De luxe boxspring is voorzien van comfortabele pocketvering matrassen en luxueuze natuurlatex topmatras die je perfecte ondersteuning biedt en optimale ventilatie.


De hotelboxspring van familie Diks is een zeer degelijke en duurzame boxspring. We bieden een zeer comfortabel product aan, ontwikkeld in combinatie met de kwaliteit en duurzaamheid zoals je van een hotelboxspring mag verwachten.

We hebben gekozen voor een zeer solide onderstel voorzien van een traditionele bonellvering. Dit zorgt voor een uitstekende ondersteuning dat al begint bij het onderstel. Op dit onderstel worden pocketveringmatrassen geleverd die zorgen voor een goede drukverdeling en voor een perfecte aansluiting van het matras op jouw lichaam. Daar op komt een luxe comfort/topper van natuurlatex dat zorgt voor een beter slaap-en ligcomfort. De hotelboxspring is beschikbaar in diverse maten, stoffen en uitvoeringen.

Kwaliteit
Doordat wij iedere boxspring controleren op kwaliteit en afwerkin, waarborgen wij in ons eigen productie proces de kwalitei om zo het beste bed te garanderen.

Goede ventilatie
De bonellvering uit het onderstel in combinatie met het pocketveringsysteem uit het matras en de natuurlatex topper zorgen voor een optimale ventilatie van de gehle boxsrpingcombinatie.

Perfecte ondersteuning
Het pocketveringsysteem bestaat uit vele veren die elk individueel van elkaar bewegen, dit zorgt voor een uitstekende ondersteuning.

Subliem comfort
De hotelboxspring biedt ondersteuning in drie lagen: het geveerde onderstel, de matras en de topper. Door deze drie lagen ondersteuning voldoet de gehele combinatie aan de hoogste gradatie van comfort.

Swiss Sense biedt de mogelijkheid om je unieke hotelboxspring compleet past in de stijl van je hotel. Je eigen hotelboxspring kun je in een aantal stappen eenvoudig zelf samenstellen. Door te kiezen voor je eigen stijl, comfort, maatvoering en look, creëer jij jouw persoonlijke hotelboxspring.

Slapen met een goed gevoel op een echte hotelboxspring is vanaf nu mogelijk met de Hotelboxspring collectie.

 
 

 

 
LblTaxExcludeText