• Over Swiss Sense

OVER SWISS SENSE


Swiss Sense Hoofdkantoor
 
 

Familie Diks

Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als familie Diks maken we dat waar door alles in eigen hand te houden: Ontwerp - Productie - en Verkoop. Al bijna 100 jaar fabriceert de familie Diks bedden met uitsluitend hoogwaardige materialen van een wereldwijde herkomst. Wij geloven erin dat de ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen een optimaal slaapsysteem garanderen. Alle slaapcombinaties zijn handmatig vormgegeven met oog voor detail en kwaliteit. Dit is terug te zien in de gebruikte materialen en technieken die bijdragen tot een optimale hanteerbaarheid, ventilatie en ondersteuning. Wij zorgen er voor dat de gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normeringen wat resulteert in optimaal comfort.

Onze missie is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Met al bijna 100 jaar ervaring, oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij jouw perfecte bed. Kwaliteit in combinatie met deskundig advies op het gebied van slaapcomfort resulteert tot het beste bed tegen een eerlijke prijs.

 

Swiss Sense als bedrijf

Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij jouw perfecte bed, gemaakt in eigen fabriek en aangeboden in ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk waardoor wij tevens garant staan voor de beste prijs. Je kunt slapen met een goed gevoel want slaapcomfort dat zit reeds in onze genen. 

Lees meer >

 

Historie

Al bijna 100 jaar is de familie Diks actief op het gebied van slaapcomfort. De grondlegger van de beddenmakers was Piet Diks, grootvader van de 3e generatie beddenmakers. Piet Diks startte omstreeks 1918 met de productie van matrassen, welke in die tijd opgebouwd werden uit stro, omgeven door een juten omslag.

Lees meer >

 

Kwaliteit en vakmanschap

Wij gaan voor kwaliteit! Dagelijks worden onze producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt. Familie Diks richt zich behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort. Samen vooruitkijken, hierbij luisteren we ook naar de verwachtingen en ontvangen recensies van de klant.

Lees meer >

 

Visie op slapen

Familie Diks maakt in de producten gebruik van diverse natuurlijke materialen met elk hun unieke, ventilerende eigenschappen. Binnen de Swiss Sense collectie kunt je jouw slaapsysteem samenstellen naar je wensen en behoeften. Zo heeft de Swiss Sense collectie zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings en zijn de matrassen en topmatrassen in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Lees meer >

 

Swiss Sense winkels

Word je liever persoonlijk geholpen, met deskundigadvies? Bezoek dan één van onze Swiss Sense winkels. In Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk staan onze slaapadviseurs voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van een voor jou geschikte keuze, het beantwoorden van al je vragen en uiteraard kun je uitgebreid proefliggen.

Lees meer >

 

Swiss Sense in hotels

Wil je ook thuis kunnen genieten van het slaapcomfort van een echte hotelboxspring? Elke dag wakker worden met het gevoel alsof je met vakantie bent? Onze collectie hotelboxsprings maakt dit mogelijk. De luxe boxspring is voorzien van comfortabele pocketvering matrassen en luxueuze natuurlatex topmatras die je perfecte ondersteuning biedt en optimale ventilatie.

Lees meer >

 

Werken bij Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar ontwikkeling en innovatie voorop staat. Dit betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om doelen te realiseren.

Lees meer >

 

LblTaxExcludeText