For. Every. Body.

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. In een goed en fijn bed dat perfect bij je past. Dat jou op het lijf geschreven is en waarop je elke nacht écht tot rust komt. Dat helpt je om elke dag op je best te zijn.

Of je nu jong of oud bent, klein of groot, licht of wat zwaarder. Of je van klassiek houdt, modern of juist héél romantisch. Je echt een ochtendmens bent, of de nacht voor jou niet lang genoeg kan duren. Of je samen slaapt. Met je partner, je kinderen, je knuffel, je kat. Of juist alleen.

Omdat geen mens hetzelfde is, stel je alle boxsprings en bedden bij Swiss Sense helemaal naar wens samen, ongeacht lichaam, smaak en budget. Zo maak je van jouw slaapkamer de fijnste plek in huis. De plek die jou elke dag verleidt om de rust te pakken die je nodig hebt. Zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen, je hele leven lang.

For. Every. Body.

Een bed voor jou, op jouw lijf geschreven

Met een ruim aanbod boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed biedt Swiss Sense alles op het gebied van goed slapen. De beste kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Met het comfort waar jouw lichaam om vraagt, in de stijl die bij jouw persoonlijkheid past én binnen het budget dat jij voor ogen hebt. Zo maken we een goede nachtrust voor iedereen toegankelijk.

Stel je ideale boxspring samen

In onze winkels en in onze webshop stel je gemakkelijk je eigen boxspring samen. Zo maak jij jouw eigen boxspring persoonlijk in comfort én stijl.


Jouw persoonlijke matraswijzer

De keuze voor het perfecte matras is enorm. Ontdek simpel hét matras dat op jouw lijf is geschreven met onze matraswijzer.


Bekijk alle boxspringsStart de matraswijzer
Vind een winkel

Vind een winkel

Met onze sfeervolle winkels verspreid over heel Nederland, is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs geven je graag persoonlijk en deskundig advies. Kom proefliggen en ervaar het zelf. Wij staan voor je klaar. Voor, tijdens en na aankoop. Want wij nemen je alles uit handen, zodat jij alleen nog hoeft te genieten van een goede nachtrust.
Vind een winkel

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.