Fluweel bed


Fluweel bed

Een bed of boxspring van fluweel

Een fluwelen stoel of bank zie je steeds vaker terug in huis, maar wist je dat je zelfs een fluweel bed frame of een boxspring in een velours stof kunt krijgen? Bij Swiss Sense vind je een ruim assortiment aan fluwelen boxsprings en bed frames. Hiermee geef je jouw slaapkamer een elegant, luxueus en koninklijke uitstraling. 

Velours boxspring in diverse vormen en kleuren

Naast de stof bepaalt ook de kleur en de vorm voor een groot deel hoe je bed of boxspring eruitziet. Als boxspring en bedden expert vind je bij ons een zeer ruim assortiment aan boxsprings en bedden in een velours stof. Hierbij kun je uit diverse hoofdborden kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strak hoofdbord met rechte hoeken of afgeronde hoeken, een hoofdbord met blinde stiknaad, een gecapitonneerd hoofdbord of een hoofdbord met verticale banen. Kies een boxspring die het meeste bij jouw stijl past en start met samenstellen.


Tijdens het samenstellen van jouw boxspring kun je onder andere het materiaal en de kleur kiezen. De stofnamen Glory, Luxury, Elizabeth, Fiora, Monza en Jade zijn allemaal fluwelen stoffen die in diverse kleuren beschikbaar zijn. Ga je voor een bed in fluweel roze, blauw, groen, grijs of zelf in het goud? 

Een fluwelen boxspring is elegant in ieder formaat

Welk formaat je ook kiest, een fluwelen boxspring komt in iedere afmeting tot zijn recht. De meest populaire afmetingen zijn:

Uiteraard zijn de boxsprings en bedden ook in andere formaten beschikbaar. De juiste lengte voor jouw nieuwe bed is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte en van jouw lichaamslengte- en bouw. De juiste lengte van je bed is 20 cm langer dan jouw lengte. Daarom vind je in ons assortiment ook bedden met een lengte van 210 of 220 centimeter.

Het onderhoud van een fluweel bed

Om jouw fluweel bed frame of fluwelen boxspring zo lang mogelijk mooi en schoon te houden, is er ook onderhoud nodig. Hiervoor kun je de stof als het ware borstelen met een veloursborstel. Door het borstelen van de stof wordt er oppervlakkig stof en eventuele verhardingen en verklevingen worden verwijderd. Zo blijft jouw velours boxspring zijn glans behouden. 

Kom langs in de winkel of bestel online

Bij Swiss Sense kun je alle boxsprings en bedden naar eigen wens samenstellen. Zo kun je zelf het materiaal, de kleur, de afmetingen en het ligcomfort bepalen. Wil je graag hulp bij het samenstellen? Dan staan onze slaapadviseurs je graag te woord. Zij zijn zowel online als in de winkels beschikbaar.


Om er zeker van te zijn dat jij na jouw aankoop écht tevreden bent, bieden wij je 90 nachten proefslapen aan. Jouw lichaam heeft minimaal 30 dagen nodig om aan je nieuwe bed te wennen. Slaap je hierna nog niet zo goed als verwacht? Neem dan binnen 90 dagen contact met ons op. 


Wanneer je een boxspring bij Swiss Sense besteld dan komen onze monteurs deze altijd gratis bij je thuis leveren. Daarnaast wordt jouw nieuwe boxspring ook nog eens in je slaapkamer in elkaar gezet. Al het verpakkingsmateriaal nemen ze uiteraard weer mee terug. Hierdoor kun je direct genieten van een heerlijke nachtrust. 

 

Populaire fluwelen boxsprings

  1. Boxspring Royal Metropolis 50% korting
    Boxspring Royal Metropolis
    vanaf Regular Price 5.380,- Special Price 2.690,-
  1. Boxspring Royal Babylon 40% korting
    Boxspring Royal Babylon
    vanaf Regular Price 5.280,- Special Price 3.168,-