Diks Summum Topper

Deze topper heeft een kern gemaakt van paardenhaar en afdeklagen gemaakt van alpacawol en katoen. Dit zorgt voor een optimale ventilatie en vochtregulatie, wat perfect is voor mensen die veel transpireren. Deze topper is 10 cm hoog.

Afbeelding vergroten
Details

Droom heerlijk weg met de Summum topper van Diks. Deze topper is opgebouwd uit de beste natuurlijke materialen waardoor je iedere nacht weer geniet van een optimaal slaapcomfort.

 

Met een kern gemaakt van paardenhaar zorgt deze topper voor een uitstekende ventilatie. Topmatras Summum is daardoor uiterst geschikt voor mensen die s nachts (veel) transpireren. Door de holle structuur droogt vocht snel op en wordt frisse lucht binnengelaten.

 

De afdeklagen zijn gemaakt van alpacawol en katoen. Ook dit draagt bij aan de goede ventilatie en het uitstekende comfort dat deze topper biedt. Alpacawol heeft een unieke vezelstructuur, waardoor topmatras Summum een zeldzaam zacht ligcomfort kent. Door het gebruik van katoen ademt deze topper zeer goed en is het een perfecte vochtregulator.

 

Deze topper heeft een totale hoogte van ongeveer 10 centimeter.

Specificaties
 • Collectie
  Diks Bedmakers
 • Type
  Topper
 • Hoogte
  10 cm
 • Kern
  Paardenhaar
 • Hoes/tijk afritsbaar
  Nee
Bijpassende producten
Reviews over
Write Your Own Review
Je kunt alleen een review schrijven als je bent ingelogd. Log hier in of maak een account aan

Reviewvoorwaarden

We zetten alle reviews online. We controleren wel altijd eerst of reviews voldoen aan onze reviewvoorwaarden. Deze controles gebeuren handmatig. Daardoor kan het zijn dat het enkele dagen duurt voordat een review zichtbaar is. Bekijk onze reviewvoorwaarden >