Bekijk hier welke maatregelen wij treffen in onze winkels| Swiss Sense Bekijk hier welke maatregelen wij treffen in onze winkels| Swiss Sense
Maatregelen winkels| Swiss Sense Maatregelen winkels| Swiss Sense

Zijn de winkels van Swiss Sense geopend?

Ja, alle winkels van Swiss Sense zijn geopend en we kijken er naar uit je te verwelkomen, met én zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor je klaar. Bekijk de actuele openingstijden van de winkel bij jou in de buurt.


Maak een afspraak en wordt direct geholpen

Het is en blijft mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs. Je wordt dan direct geholpen op het moment waarop dit jou het beste uitkomt. Kies hier de winkel van jouw voorkeur en maak gemakkelijk online een afspraak.


Wil je liever thuisblijven? In onze webshop vind je ons complete assortiment en hier kun je 24/7 terecht. Ook voor persoonlijk slaapadvies. Gebruik hiervoor de chatfunctie in onze webshop of neem telefonisch contact op met de slaapadviseurs in onze winkels. Zij staan ook telefonisch voor je klaar om je te voorzien van advies. Zo krijg je vanuit huis alsnog antwoord op al jouw vragen om zo het bed, matras of beddengoed te vinden dat bij jou past.

Maatregelen winkels| Swiss Sense Maatregelen winkels| Swiss Sense

Kan ik ook een persoonlijke afspraak maken met een slaapadviseur in een van jullie winkels?

Ja, het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken voor een uitgebreid slaapadvies. Dat kan in een winkel bij jou in de buurt en op een tijdstip waarop dat jou het beste uitkomt. Kies hier de winkel van jouw voorkeur en maak gemakkelijk online een afspraak.

Maatregelen winkels| Swiss Sense Maatregelen winkels| Swiss Sense

Met hoeveel personen mag ik jullie winkel bezoeken?

Voor de veiligheid van jou en onze adviseurs hanteren we momenteel een deurbeleid. We vragen je om onze winkel daarom te bezoeken met het minimaal aantal personen dat nodig is om een keuze te maken bij het slaapadvies. Wist je dat je onze volledige collectie ook online kunt bekijken? Hier kun je je in alle rust oriënteren en voorbereiden op jouw bezoek aan onze winkel.

Maatregelen winkels| Swiss Sense Maatregelen winkels| Swiss Sense

Welke maatregelen nemen jullie in de winkels?

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en FOD Volksgezondheid en doen er alles aan om je in onze winkels zo goed mogelijk van dienst te zijn. De veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers staan voorop. Daarom nemen we bij alle afspraken in de winkel een aantal extra maatregelen waarvoor we jouw medewerking en begrip vragen. Bekijk daarnaast ook onze infographic.


  • Onze adviseurs blijven bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts thuis. Alles voor de veiligheid van onze klanten en collega’s.
  • Heb je gezondheidsklachten? Dan vragen we je vriendelijk om onze winkel op een later moment te bezoeken. Uiteraard kun je 24/7 in onze webshop terecht. Ook online en telefonisch kunnen we je van een persoonlijk slaapadvies voorzien.
  • Onze slaapadviseurs dragen een mondmasker en adviseren contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen je om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze adviseurs tijdens jouw bezoek aan de winkel.
  • We vragen je dringend om eventuele betalingen te voldoen met PIN, wanneer mogelijk. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling.


Contact opnemen

Geen antwoord op je vraag kunnen vinden?

Stuur een e-mail
Wij streven ernaar u binnen 3 werkdagen van een reactie te voorzien, met uiteraard een passende oplossing.
Stel je vraag via Facebook Messenger
Reactie binnen 24 uur
Bel 0800-39804

Stuur wegens beperkte bereikbaarheid bij voorkeur een e-mail

Ma-Vr: 08:30 - 17:30 uur