Complete slaapkamer kopen bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense is het mogelijk om direct een complete slaapkamer te kopen. Het zijn geen vooraf samenstelde combinaties maar je bent volledig vrij om een set naar wens samen te stellen. Je kunt zelf kiezen welke elementen je nodig hebt en deze eenvoudig toevoegen aan je winkelmand. Ons advies is om als eerste een mooie boxspring te kiezen aangezien deze centraal staat in slaapkamer.

De boxspring is middels de configurator helemaal naar wens samen te stellen zodat deze exact bij jou past. Bij veel modellen zijn er maar liefst 126 verschillende kleur- en stofopties mogelijk. Mocht je nog niet goed welke stijl je slaapkamer wordt, bekijk dan de adviesmodule voor ideeën en inspiratie.

Hoe maak je de slaapkamer compleet?

Uit welke meubels een complete slaapkamer bestaat is voor iedereen anders. De basis is het slaapsysteem waarbij mensen vaak kiezen tussen een boxspring of bed met matras lattenbodem.

Wanneer je het lastig vindt om te kiezen kun je onze adviespagina bekijken. Je hebt een aantal basis elementen die vaak noodzakelijk zijn en diverse aanvullende accessoires. Zo is voor veel mensen een spiegel op de slaapkamer wel prettig maar dit zit vaak niet in een complete slaapkamer set.

Het meest gebruikelijke accessoire is een nachtkastje. Het is een essentieel onderdeel van de inrichting en daarnaast ook een zeer praktisch meubel. Dit maakt het dan ook één van de essentiële basis elementen voor een complete slaapkamer. Bekijk hieronder de populaire nachtkastjes

Bij Swiss Sense bestaat een complete slaapkamer dan ook op een volledig slaapsysteem met nachtkastjes. Spiegels, garderobekasten, bedbanken, bedlampjes en hockers vallen onder aanvullende accessoires. Swiss Sense biedt helaas ook geen grote garderobekasten aan, maar heeft wel een Zuiver slaapkamer dressoir in het assortiment. Bekijk hieronder andere populaire accessoires.

Compleet slaapsysteem samenstellen

Wanneer je een nieuw slaapsysteem wilt kun je kiezen uit een boxspring of een ledikant. De boxsprings bestaan standaard uit een box, matras en (in de meeste gevallen) een topper. Dit is dus direct een compleet slaapsysteem dat enkel nog uitgebreid dient te worden met beddengoed.

Wanneer je kiest voor een ledikant moet deze nog worden voorzien van een matras met lattenboden. De lattenbodem plaats je eenvoudig in het ledikant waarna je het matras hier weer op legt. Ook dit slaapsysteem moet nog worden aangevuld met bijpassend beddengoed.

Om het bed helemaal compleet te maken heb je nog een molton, hoeslaken, hoofdkussen en dekbedovertrek nodig. Ook dit hebben we allemaal in het assortiment zitten en kun je eenvoudig middels de webshop bestellen. De molton zorgt ervoor dat je matras wordt beschermt en hierdoor ook een langere levensduur geniet. Bekijk hieronder het populaire beddengoed

Het hoeslaken zorgt ervoor dat je nachtelijke transpiratie goed wordt opgevangen en het slaapsysteem zacht aanvoelt. Het dekbed is verkrijgbaar in een enkele en 4-seizoenen uitvoering. Hierdoor heb je altijd een prettig warm comfort tijdens je nachtrust.

 Wanneer je een hoofdkussen koopt is het belangrijk om rekening te houden met je slaaphouding. Welke houding je aanneemt bepaald bijvoorbeeld hoe hoog het kussen moet zijn en welke mate van stevigheid deze moet hebben. Voor meer informatie hieronder kun je het beste de adviespagina bekijken.

 Om het bed helemaal compleet te maken koop je een mooi dekbedovertrek dat exact past bij boxspring. Al deze elementen kun je eenvoudig op de website kiezen en kopen.

Mocht je de producten liever nog in het echt zien of wil je advies van onze slaapadviseurs, dan kun je ook één van onze winkels bezoeken. Bekijk de overzichtspagina voor een winkel of outlet bij jou in de buurt. In de outlet vindt je vaak mooie aanbiedingen en hoge kortingen, zodat je voordelig een complete slaapkamer kunt kopen.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.