loading
Filters wissen

Kingsize bed

Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
Alles

Wat is een kingsize bed?

Ben je op zoek naar een bed dat je alle ruimte geeft? Dan kun je bij Swiss Sense terecht voor een kingsize bed. Wanneer spreken we over een kingsize bed? Een kingsize bed is een bed met een lengte van minimaal 200 cm. Het verschil met een normaal bed zit hem voornamelijk in de breedte van het bed. De royale afmeting maakt het bed extra comfortabel, vooral voor hen die van veel ruimte houden tijdens het slapen.

Ruime collectie kingsize boxsprings

Bij Swiss Sense heb je een ruime keuze in kingsize bedden. Natuurlijk vallen deze luxe slaapmeubelen meteen op door hun grootte. Er zijn tevens verschillende maten beschikbaar, voor zowel de 1-persoons als de 2-persoons boxspring:


Met een kingsize boxspring tover je de slaapkamer om tot een echte suite. Ruimte alleen is echter niet voldoende om comfortabel te kunnen slapen. Bij een kingsize bed hoort een hoogwaardig matras dat voldoende steun geeft en daarmee een ongestoorde slaaprust garandeert. De pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in diverse gradaties van hardheid en met een topper die geheel volgens jou persoonlijke voorkeur is, creëer je een slaapsysteem dat voldoet aan jouw wensen. Er zijn ook kingsize boxsprings verkrijgbaar die elektrisch verstelbaar zijn, voor nog meer comfort. Deze nodigen niet alleen uit tot lezen of tv kijken in bed, maar kunnen ook bij lage rugklachten een optimale positie mogelijk maken. De boxsprings zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk eco-leder in de kleuren zwart en wit.

Een kingsize bed kopen bij Swiss Sense

Een kingsize bed kan je met recht majestueus noemen. Daar houdt het echter nog niet op. Wij gaan nog verder om je de mogelijkheid te geven je eigen kingsize boxspring samen te stellen. Optioneel bieden wij een luxueus hoofdbord en bijbehorend bedtextiel aan. Wij hebben al bijna 100 jaar ervaring met het perfectioneren van een persoonlijk slaapsysteem. Daardoor ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres voor een advies over bijvoorbeeld kingsize bedden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels in Nederland, maar ook over de grens in België en Duitsland staan we je graag te woord. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke benadering en een optimale service.

LblTaxExcludeText