Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Elektrische boxspring

45 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Functionaliteit Verstelbaar

45

per pagina

Comfortabel slapen met een elektrische boxspring

Een boxspring is opgebouwd uit een verend matras en een onderstel, de zogeheten box. De matras bestaat uit spiraalveren en een afdeklaag van schuim. Zo biedt de matras een goede ventilatie en de perfecte ondersteuning voor je lichaam. Bovenop de matras wordt vaak ook nog een topdekmatras gelegd. Hierdoor ervaar je meer comfort tijdens het slapen dan bij een traditioneel bed. Om die reden hebben de meeste hotels dan ook boxsprings. Niet alleen het heerlijke slaapgenot is een voordeel van een boxspring, ook de lange levensduur is een belangrijk voordeel. Een goede nachtrust is van groot belang voor het optimaal functioneren van je lichaam en geest gedurende de dag. Kies daarom altijd voor een bed dat prettig ligt en voldoende ruimte biedt om te bewegen zoals een boxspring van 180 of 160 cm breed.

Voordelen van een elektrische boxspring

Dankzij een elektrische boxspring kun je op ieder moment de houding aannemen waarbij je het meest tot rust komt. Zo hoef je niet meer te draaien als je op je gemak televisie wilt kunnen kijken in bed of een boek wilt lezen. Je kunt de elektrische boxspring namelijk zo verstellen dat jij in een positie ligt die voor jou het prettigst of makkelijkst is. Bij een tweepersoons boxspring kun je twee delen afzonderlijk van elkaar verstellen, zowel aan het voeten- als aan het hoofdeinde. Dit zorgt ervoor dat jij of je partner de ligpositie kan veranderen zonder de ander te storen. Dit is ook ideaal om de spanning op de rugwervels te verminderen wanneer je last hebt van lage rugklachten. Er bestaan ook boxsprings met een pullback-systeem waarbij de bovenkant van het bed naar het hoofdbord schuift wanneer je het bed omhoog brengt. Door dit pullback-systeem blijf je altijd dichtbij het nachtkastje. Een elektrisch verstelbare boxspring maakt een luxe bed nog luxer.

Elektrische boxspring zelf samenstellen

Je kunt eenvoudig een complete elektrische boxspring samenstellen dankzij de vele keuzemogelijkheden. Zo kun je bij Swiss Sense je elektrische boxspring in diverse afmetingen samenstellen zoals de boxspring 180x220 en de boxspring 160x210.

Bij Swiss Sense leveren we kwaliteit voor een eerlijke prijs. We informeren je graag over de vele mogelijkheden die er zijn in een van onze winkels. Kom gerust eens langs om de verschillende elektrische boxsprings in het echt te bewonderen en te proefliggen. Neem geen genoegen met minder dan een perfect bed!.