Gestoffeerd Ledikant Dream Stellar

€ 998,00
Klik hier om de configurator te starten
Levertijd: 7-9 Weken
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804


Gestoffeerde ledikantencollectie ‘Dream’

Een ledikant met een mooi uiterlijk en heerlijk slaapcomfort is niet langer een droom. Met de nieuwe gestoffeerde ledikanten collectie ‘Dream’ haalt u een ledikant met de looks van een boxspring in uw slaapkamer en kiest u optioneel voor een eigen bedbodem in combinatie met een matras naar keuze. Zo kiest u zelf een lattenbodem die voldoet aan al uw wensen in ligcomfort en ook het type matras kiest u persoonlijk op u afgestemd uit de totale matrassencollectie. U geniet van de beste nachtrust en een prachtig ledikant dat uw slaapkamer volop sfeer geeft.

Ledikant Dream Stellar

Het ledikant Stellar heeft het uiterlijk van een boxspring waardoor uw slaapkamer direct een luxe sfeer krijgt. Het gestoffeerde ledikant heeft een rijk en mooi, hoog hoofdbord dat een warme uitstraling aan uw slaapkamer geeft. Het hoofdbord heeft strakke lijnen, maar doordat het grote vlak verdeeld is in 3 kleinere vlakken krijgt het een speels effect waardoor het bed in ieder slaapkamerinterieur past. Ledikant Dream Stellar is 40cm hoog en het frame heeft een dikte van 7cm.

Maak het slaapcomfort persoonlijk

Stel uw eigen bed samen door Ledikant Dream Stellar helemaal aan te passen naar uw persoonlijke slaapcomfort. Uit diverse keuzemogelijkheden kiest u zelf een stofsoort en –kleur, passend bij uw interieur en wensen. Optioneel voegt u een bedbodem of matras toe en ook hierbij heeft u ruime keuze uit de verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een vlakke, handverstelbare of elektrisch verstelbare bedbodem en kies voor het matras dat past bij de wensen van uw lichaam. Zo maakt u uw Ledikant Dream Stellar niet alleen in uiterlijk, maar ook in comfort helemaal persoonlijk!

Als u ervoor kiest om een lattenbodem en/of matras toe te voegen worden deze in eenpersoonsuitvoering geleverd. U ontvangt dan dus twee matrassen en twee lattenbodems.

Kiest u lattenbodems bij uw Dream Stellar ledikant dan leveren wij altijd automatisch een potenset mee. Wanneer u voor ledikant Dream Stellar zonder lattenbodems kiest, kunt u uw eigen lattenbodems nooit zomaar plaatsen. Ledikant Dream Stellar bevat namelijk geen dragende latten.

Let op! Ledikant Dream Stellar wordt standaard zonder montage geleverd.

,,,
Specificaties
 • Hoofdbord
  Strak hoofdbord met stikselpatroon
 • Hoofdbord - Hoogte
  112cm
 • Hoofdbord - Breedte
  Aan weerszijden 10cm breder dan het bed
 • Hoofdbord - Dikte
  15cm
 • Poten
  6cm

Vragen over dit product

Reviews over Gestoffeerd Ledikant Dream Stellar

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExcludeText