Boxspring snel leverbaar

17 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
  1. Ja
  2. Nee
Lengte
  1. 200
  2. 210
Breedte
Functionaliteit
  1. Verstelbaar
oplopend
Filter
  1. Snel leverbaar Ja

17

per pagina

Boxsprings direct leverbaar uit voorraad

Swiss Sense biedt ook een collectie boxsprings die snel leverbaar is. Wij hebben deze boxsprings op voorraad, waardoor de boxsprings vrijwel direct leverbaar zijn. Deze boxsprings zijn bovendien scherp geprijsd waardoor de voorraad snel gaat. Dat betekent dat de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Een goede boxspring voor een zeer aantrekkelijke prijs, wie wil er nou niet een boxspring aanbieding?

Doordat de boxsprings nog in de originele verpakking zitten, zijn de boxsprings extra snel leverbaar. Zo heb jij een compleet bed al binnen een aantal weken in huis. Je hebt bij de voorraad modellen de keuze uit verschillende maten en stofuitvoeringen. Ook heb je bij sommige modellen de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende hardheden van de matras. Zo vind je altijd een boxspring die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Het meegeleverde hoofdbord geeft de boxspring een tijdloze uitstraling waardoor in iedere slaapkamer een unieke uitstraling ontstaat.

Boxspring testen

Wil je graag een boxspring testen? Kom dan proefliggen in één van onze winkels. Hier vind je een uitgebreide collectie boxsprings. De boxspring collectie doet je verlangen om naar bed te gaan! In combinatie met het juiste hoofdkussen en bedtextiel, zoals een dekbedovertrek en een gekleurde plaid, ben je binnen no time in dromenland. Sweet dreams!