Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Tweepersoonsbedden

51 producten

oplopend
Filter
  1. Breedte 140, 160, 180, 200

51

per pagina

Een 2 persoons boxspring

Goed uitrusten is een noodzaak om in deze hectische wereld het tempo van het leven te kunnen bijbenen. Een comfortabel bed als een boxspring is daarbij een goede manier om zoveel mogelijk uit je nachtrust te halen. Door de ruime keuze aan boxsprings bij Swiss Sense kunnen jullie samen die 2 persoons boxspring kiezen die het meest met jullie wensen overeenkomt. Wij zullen er alles aan doen om je van persoonlijk advies te voorzien om die keuze eenvoudig te maken.

Boxspring zelf samenstellen

Een boxspring bestaat uit een onderstel en een pocketvering matras. Met de verenstructuur is een dergelijk matras erg veerkrachtig en ondersteunend. Door de verdeling van je gewicht lig je erg comfortabel en worden ook de zwaardere delen van het lichaam ondersteund. Behalve de keuze uit verschillende matrassen, kan je een boxspring helemaal afmaken door de keuze van een topper, ofwel topmatras. Een topper zorgt ervoor dat de levensduur van het toch al robuuste matras nog meer wordt verlengd.

Met de keuze van een topper kun je in feite je eigen 2 persoons boxspring samenstellen. Kies je voor uitstekende ventilatie en ondersteuning, dan is koudschuim een goede optie. Traagschuim toppers ventileren wat minder door de compacte structuur van de cellen, maar dit geheugenschuim past zich goed aan aan jouw lichaamsvorm is daardoor erg comfortabel. Ben je echt gesteld op je comfort, dan is een elektrische boxspring zeker aan te raden. Bij een afzonderlijk verstelbare elektrische 2 persoons boxspring kunnen zelfs beide partners de juiste slaaphouding zoeken zonder elkaar daarmee te storen. Jij maakt de keuze voor het slaapsysteem dat jouw slaapkamer kan sieren!

Afmetingen van een tweepersoons boxspring

Bij Swiss Sense kun je uiteraard ook een keuze maken uit de afmetingen van een tweepersoons boxspring. Bij ons kan je terecht voor een boxspring van 140x200, maar als je een kingsize op het oog hebt, koop je die in de majestueuze afmetingen van 200x220. Misschien wil je eens een keer proberen hoe een dergelijk ruim bed ligt. Dan ben je altijd welkom in één van onze vele winkels. Swiss Sense verkoopt kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kom bij ons langs om je ideale 2 persoons boxspring zelf samen te stellen.