Goedkope boxsprings 140x200

8 producten

Filter sluit filters
Filters
Materiaal
  1. Stoffen
Lengte
  1. 200
  2. 210
Breedte
  1. 140
  2. 160
  3. 180
Functionaliteit
  1. Verstelbaar
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 140
  3. Collectie Web-Only

8

per pagina

Web-Only boxsprings 140x200 met korting

Een boxspring staat garant voor optimaal slaapcomfort, maar er hangt ook een stevig prijskaartje aan vast. Ben je op zoek naar een goedkope boxspring 140x200, zonder in te boeten aan slaapgenot? In de Web-Only-collectie van Swiss Sense geniet je van mooie kortingen op jouw 140x200 boxspring. Kies uit verschillende modellen, kleuren en stijlen voor een boxspring die past bij jouw interieur en stem je twijfelaar volledig af op je persoonlijke wensen. Alle boxsprings uit de Web-Only collectie zijn direct uit voorraad verkrijgbaar, betaalbaar en gemakkelijk online samen te stellen.

Stel zelf je boxspring 140x200 samen

De boxsprings 140x200 bij Swiss Sense stel je helemaal zelf samen: van de bedbodem tot de matras en zelfs de pootjes. Standaard is een boxspring voorzien van een vlakke bedbodem. Wil je meer luxe en gebruiksgemak? Ga dan voor een elektrisch verstelbare boxspring 140x200. Kies een matras die de juiste ondersteuning biedt voor jouw slaaphouding en een topper die past bij jouw slaapwensen. Ook het uitzicht van je twijfelaar boxspring heb je zelf in de hand. Door de grote keuze aan materialen, kleuren, hoofd- en voetenborden en pootjes stel je makkelijk een boxspring samen die in jouw interieur past.

Twijfelaar boxspring voor een kleine slaapkamer

Een boxspring van het formaat 140x200 past in vrijwel elke slaapkamer. De afmetingen van een twijfelaar boxspring zijn ideaal voor smallere slaapkamers. Heb je niet veel ruimte, maar wil je wel genieten van het slaapcomfort van een boxspring? Dan is een twijfelaar boxspring het perfecte formaat voor jou. Als je alleen slaapt heb je in een bed van 140x200 meer dan genoeg ruimte. Slaap je met twee? Dan lig je gezellig dicht bij elkaar. Bovendien kan je ook bij een twijfelaar boxspring beide helften afzonderlijk personaliseren, zodat je optimaal kunt genieten van het uitstekende slaapcomfort van een boxspring. 

Goedkope boxsprings uit de Web-Only collectie

In de Web-Only-collectie bij Swiss Sense vind je boxsprings met een ideaal slaapcomfort aan een betaalbare prijs. Kies uit vier modellen, verkrijgbaar in de afmetingen 140x200, 160x200 en 180x200. De Web-Only boxsprings worden compleet geleverd, inclusief boxen, matrassen, het hoofdbord en de poten. Door te kiezen tussen diverse kleuren en luxueuze bekleding pas je de boxsprings volledig aan aan jouw stijl. Met de juiste matras en een geschikte topper, stel je een goedkope boxspring samen die jou het beste slaapcomfort biedt. 

De voordelen van een boxspring

Een boxspring is een slaapsysteem dat bestaat uit meerdere lagen: de box, de matras en de topper. Elke laag heeft een specifieke functie. Omdat je elke afzonderlijke laag bij het samenstellen van je boxspring op jouw wensen kunt afstemmen, biedt een boxspring optimale ondersteuning en een perfect ligcomfort voor elk type slaper. Een boxspring is technisch gezien dus comfortabeler dan een bedkader of bedbodem met lattenbodem en matras. Een boxspring heeft bovendien snel een luxueuze uitstraling dankzij de verschillende gestoffeerde onderdelen en de solide constructie zorgt voor een lange levensduur. 

Heb je graag extra advies bij het samenstellen van jouw boxspring? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar online en in onze winkels.