Tijdelijk 7,5% extra Paaskorting!
op het complete assortiment

Boxspring Home 365 banner  | Swiss SenseBoxspring Home 365 banner  | Swiss Sense

Geen producten gevonden.

Savelli boxsprings bij Swiss Sense

Een goede nachtrust zorgt er voor dat je lichaam helemaal tot rust kan komen zodat je de volgende dag weer met nieuwe energie kunt beginnen. Op die manier verhoogt een goede nachtrust de kwaliteit van je leven. Wanneer je een nieuw bed wilt aanschaffen is echter niet alleen het slaapcomfort, maar uiteraard ook het design van een bed zeer belangrijk.

De Savelli collectie bij Swiss Sense staat voor eenheid en stijl. De boxsprings zijn ontwikkeld in samenwerking met interieurontwerpers waardoor er een unieke vormgeving is ontstaan. Door hun puurheid in vorm, materiaal en tijdloze uitstraling passen de Savelli boxsprings in elk interieur.

Stel je eigen design boxspring samen

Je kunt je eigen boxspring in een aantal stappen eenvoudig zelf samenstellen. Zo creëer je je persoonlijke boxspring door te kiezen voor je eigen stijl, comfort, maatvoering en look. De collectie wordt speciaal voor je op maat gemaakt. De boxsprings uit de Savelli collectie worden inclusief een zeer comfortabel matras en een topper geleverd. Door de combinatie van de matras en de bijgeleverde topper van zeer hoge kwaliteit ben je altijd verzekerd van een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust.

Wil je genieten van extra comfort? Maak dan de keuze voor een elektrische boxspring aangevuld met een pullback-systeem. Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan ook eens een kijkje bij een van de andere collecties boxsprings.