Diks Bedmakers Showroom Sale | Swiss Sense Diks Bedmakers Showroom Sale | Swiss Sense

Diks Bedmakers Showroommodellen

Boxspring Diks Stelvio | Swiss Sense

Boxspring Diks Stelvio

Van 9.100,- voor 2.275,-

Boxspring Diks Floreana | Swiss Sense

Boxspring Diks Floreana

Van 6.999,- voor 1.750,-

Boxspring Diks Ivoire | Swiss Sense

Boxspring Diks Ivoire

Van 13.250,- voor 3.312,50

Vind een winkel

Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt?

Boxsprings Diks Bedmakers | Swiss Sense
Boxspring Diks Cellini | Swiss Sense

Boxspring Diks Cellini

Van 9.700,- voor 2.425,-

Boxspring Diks Sereno | Swiss Sense

Boxspring Diks Sereno

Van 12.699,- voor 3.175,-

Diks Bedmakers is natuurlijk slapen op zijn best

Een boxspring van Diks Bedmakers betekent natuurlijk slapen. Natuurlijk slapen op de voornaamste materialen uit de natuur. Denk hierbij aan materialen als schapenwol, biologisch katoen, kamelenwol, zuiver vlas, natuurlatex, kokos en paardenhaar. Deze natuurlijke materialen maken Diks Bedmakers boxsprings zeer duurzaam en uiteraard milieuvriendelijk én ecologisch.

 

Natuurlijke materialen zorgen als geen ander voor jouw gezondheid. Je slaapt beter en gezonder op natuurlijke materialen en als je bedenkt dat je ongeveer één derde van je leven slaapt, is dit wel zo belangrijk. Ontspannen en lekker slapen bereik je nu eenmaal het beste in een goed en comfortabel bed.

 

Natuurlijke bedden uit eigen fabriek

In 1918 maakte Piet Diks zijn allereerste matras van stro. Vier generaties later is daar een nieuw beddenmerk uit ontstaan: Diks Bedmakers. De bedden van Diks Bedmakers worden niet zomaar geproduceerd.

 

Jarenlange deskundigheid en inzichten zorgen ervoor dat een natuurlijke boxspring kopen geen moeilijke keuze meer is. Van alle natuurlijke materialen creëren vaklieden de beste natuurlijke bedden op ambachtelijke wijze. Met veel zorg en aandacht worden de bedden geheel handmatig in eigen beheer gemaakt.

 

Alle poten, boxen, matrassen, toppers en hoofdborden worden zorgvuldig en met passie voor ambacht ontwikkeld. Dat bedden maken in de natuur van familie Diks zit is hiermee volop bewezen. Passie en gedrevenheid zijn hier absoluut de grondleggers van.

 

100% voor iedereen natuurlijk

De collectie bedden van Diks Bedmakers biedt voor iedere smaak en stijl een passende luxe boxspring. Van strak tot sierlijk en van elegant tot een natuurlijke boxspring vol stijlvolle details. Diks Bedmakers bedden zijn er dan ook voor iedereen.

 

Profiteer nu van 75% voordeel op alle showroommodellen van de Diks Bedmakers collectie. Daarmee is 100% slapen binnen handbereik voor iedereen. Informeer dus snel bij een winkel bij jouw in buurt. Wil je proefliggen? Kom gerust eens langs en laat je informeren en inspireren.