Stockmodellen Actie | Swiss Sense Stockmodellen Actie | Swiss Sense

Wij maken in onze winkels plaats voor nieuwe collecties en daar profiteer jij van! De Last Minute Showroom Sale vindt alleen plaats in de winkels. Informeer bij de winkel bij jou in de buurt naar de mogelijkheden

 • Kortingen tot wel 70%
 • Informeer bij de winkel bij jou in de buurt naar de mogelijkheden
Bekijk het aanbod >
Filter sluit filters

Diks Bedmakers Boxsprings

5

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Capella
 2. Diks Bedmakers
 3. Home 365
 4. Hotelboxsprings
 5. Lifestyle
 6. Night
 7. Royal
 8. Savelli
 9. Jubileum
 10. Web-Only
 11. SMART
Verstelbaar
 1. Ja
Set Descending Direction
Filter
 1. Collectie Diks Bedmakers Remove This Item

5

per pagina

Diks Bedmakers Boxspring: natuurlijk slapen op zijn best

De boxsprings van Diks Bedmakers staan voor natuurlijk slapen op de voornaamste materialen uit de natuur. Je kunt hierbij denken aan materialen als biologisch katoen, schapenwol, kamelenwol, zuiver vlas, natuurlatex, paardenhaar en kokos. Dankzij deze natuurlijke materialen is een boxspring van Diks Bedmakers erg duurzaam en milieuvriendelijk én ecologisch. Bovendien zijn de natuurlijke materialen erg goed voor jouw gezondheid. Op natuurlijke materialen slaap je namelijk veel beter en gezonder. En aangezien je ongeveer één derde van je leven slaapt, is dit wel zo belangrijk.

Natuurlijke boxspring kopen? Kies voor Diks Bedmakers!

Wie voor een boxspring kiest van Diks Bedmakers, kiest voor jarenlange ervaring in het maken van bedden. Piet Diks maakte in 1918 zijn allereerste matras van stro. Nu is hier, maar liefst vier generaties later, een nieuw beddenmerk uit ontstaan: Diks Bedmakers. Dankzij jarenlange deskundigheid en inzichten is het kopen van een natuurlijke boxspring geen moeilijke keuze meer. Alle boxsprings van Diks Bedmakers worden puur handmatig geproduceerd. Dat bedden maken in de natuur van familie Diks zit is hiermee volop bewezen.

Natuurlijke bedden uit eigen fabriek

De boxsprings van Diks Bedmakers worden door vaklieden op ambachtelijke wijze en met veel zorg en aandacht in de eigen fabriek in Uden geproduceerd. Voor iedere smaak en stijl biedt de collectie bedden van Diks Bedmakers wel een passende boxspring. Van strakke boxsprings tot sierlijke boxsprings en van elegante boxsprings naar een meer natuurlijke boxspring vol stijlvolle details. Kortom, voor iedereen is er wel een boxspring van Diks Bedmakers.