Tijdelijk 7,5% extra Paaskorting!
op het complete assortiment

Boxspring Home 365 banner  | Swiss SenseBoxspring Home 365 banner  | Swiss Sense

Geen producten gevonden.

Diks Bedmakers Boxspring: natuurlijk slapen op zijn best

De boxsprings van Diks Bedmakers staan voor natuurlijk slapen op de voornaamste materialen uit de natuur. Je kunt hierbij denken aan materialen als biologisch katoen, schapenwol, kamelenwol, zuiver vlas, natuurlatex, paardenhaar en kokos. Dankzij deze natuurlijke materialen zijn de bedden van Diks Bedmakers erg duurzaam en milieuvriendelijk én ecologisch. Bovendien zijn de natuurlijke materialen erg goed voor jouw gezondheid. Op natuurlijke materialen slaap je namelijk veel beter en gezonder. En aangezien je ongeveer één derde van je leven slaapt, is dit wel zo belangrijk.

Natuurlijke boxspring kopen? Kies voor Diks Bedmakers!

Wie voor een boxspring kiest van Diks Bedmakers, kiest voor jarenlange ervaring in het maken van bedden. Piet Diks maakte in 1918 zijn allereerste matras van stro. Nu is hier, maar liefst vier generaties later, een nieuw beddenmerk uit ontstaan: Diks Bedmakers. Dankzij jarenlange deskundigheid en inzichten is het kopen van een natuurlijke boxspring geen moeilijke keuze meer. De complete box van matras tot en met de toppers bestaat uit natuurlijke materialen. Alle boxsprings van Diks Bedmakers worden puur handmatig geproduceerd. Dat bedden maken in de natuur van familie Diks zit is hiermee volop bewezen.

Natuurlijke bedden uit eigen fabriek

Ook de toppers van Diks Bedmakers worden door vaklieden op ambachtelijke wijze en met veel zorg en aandacht in de eigen fabriek geproduceerd. Voor iedere smaak en stijl biedt de collectie bedden van Diks Bedmakers wel een passende boxspring. Van strakke boxsprings tot sierlijke boxsprings en van elegante boxsprings naar een meer natuurlijke boxspring vol stijlvolle details. Kortom, voor iedereen is er wel een boxspring van Diks Bedmakers.