Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Twijfelaar Bed

39 producten

oplopend
Filter
  1. Breedte 140

39

per pagina

Kan je niet kiezen? Neem een twijfelaar!

De afmetingen van een twijfelaar liggen tussen een eenpersoons- en een tweepersoonsbed. De maximale breedte van een twijfelaar bed is namelijk 140cm. Hierdoor past een twijfelaar goed in een wat kleinere slaapkamer waar elke ruimte optimaal benut moet worden. Door voor een twijfelaar te kiezen houd je meer ruimte over voor bijvoorbeeld kasten en ander meubilair. Een populaire afmeting bij twijfelaars is de 140x200cm variant.

Slaap je alleen en wil je net dat beetje extra bewegingsvrijheid hebben in bed? Koop dan een twijfelaar boxspring in plaats van een eenpersoonsbed.

Voordelen van een boxspring

Een complete boxspring combinatie is hoger dan een normaal doordat het is opgebouwd uit een onderstel, een matras met binnenvering en een topper. Het voordeel hiervan is dat het opstaan voor de meeste mensen veel makkelijker gaat. Bij binnenvering heb je vaak de keuze uit bonellvering en pocketvering. De beste, maar ook iets duurdere optie is dan een pocketveer matras omdat deze betere en stabiele ondersteuning biedt met een langere levensduur.

Een twijfelaar boxspring zorgt verder voor een optimale ondersteuning van je lichaam tijdens het slapen. Dit is natuurlijk voor iedereen belangrijk, want goed en comfortabel slapen is een voorwaarde om optimaal te kunnen functioneren gedurende de dag.

Een twijfelaar bed kopen

Bij Swiss Sense stel je geheel naar eigen wensen een twijfelaar boxspring samen. Door je slaapkamer op te meten, kun je eenvoudig berekenen hoeveel ruimte je overhoudt bij een bepaalde afmeting van een bed. Zo kun je een goede inschatting maken wat de maximale breedte van je bed kan zijn. Een veel gekozen variant bij twijfelaar is de boxspring met opbergruimte. Het voordeel is namelijk dat je in de box spullen kunt opbergen waardoor je de ruimte die een bed inneemt optimaal benut. Je koopt een boxspring eenvoudig online of in één van onze winkels, waar je uiteraard van harte welkom bent om eerst te gaan proefliggen. Voor de beste deals kun je

De samenstelling en aankleding van je bed

Wanneer je je twijfelaar bed gaat samenstellen, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Comfort is uiteraard het allereerste waar je aan denkt tijdens de koopfase van een bed. Je wilt immers gezond en uitgerust weer opstaan. Een belangrijke keuze die je moet maken op het gebied van comfort is dan ook of je een vlakke of juist een elektrisch verstelbare boxspring wilt. Naast comfort spelen ook de aankleding en sfeer een grote rol bij een goede nachtrust. Zorg daarom dat je nieuwe twijfelaar bed harmonieus opgaat in het kleurenschema van je slaapkamer en ook wat betreft materiaal goed past bij de rest van de inrichting.