Gestoffeerd Ledikant Dream Lunar

499,00 
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald

Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze boxspring te configureren. Bel 0800-39804 voor meer informatie of bezoek onze winkels.

Details

Ledikant Dream Lunar

Een gestoffeerd ledikant dat een strak en sierlijk design perfect combineert. De ombouw van ledikant Dream Lunar kent strakke lijnen terwijl het hoofdbord luxe gecapitonneerd is en het ledikant juist zijn elegante uitstraling geeft.

Image-01

“Wij slapen heerlijk in dit mooie bed”

image-02

Flexibel ligcomfort

Met ledikant Dream Lunar geniet je van het perfecte uiterlijk in je slaapkamer en een heerlijke nachtrust afgestemd op jouw lichaam. Kies uit vele mogelijkheden de stofsoort en -kleur die het beste bij jouw slaapkamer past en voeg optioneel bedbodems en matrassen toe. Je hebt de keuze uit vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare bodems en uit een uitgebreide matrassencollectie.

Makkelijk kiezen tussen diverse opties

Zo maak je jouw persoonlijk ligcomfort helemaal compleet. Kies je voor ledikant Dream Lunar inclusief matrassen en bedbodems dan worden deze in eenpersoons uitvoering geleverd. Bij lattenbodems leveren wij automatisch een potenset mee. Houd er rekening mee dat het ledikant geen dragende latten heeft en je dus niet zomaar je eigen lattenbodems in het ledikant kunt leggen.

image-02
image-03

Dream Ledikanten

Ben jij op zoek naar een bed met de luxe uitstraling van een boxspring en het ligcomfort van een ledikant met lattenbodem? Dan is een gestoffeerd Dream ledikant ideaal voor jou. Maak het bed compleet door passende bedbodems en matrassen te kiezen. Jij kiest zelf een lattenbodem die voldoet aan al jouw wensen in ligcomfort en ook het type matras kies je persoonlijk op jou afgestemd uit de totale matrassencollectie.

Het uiterlijk van het ledikant bepaal jij door jouw favoriete stofsoort en -kleur te kiezen. Geniet van de beste nachtrust en een prachtig ledikant dat je slaapkamer volop sfeer geeft.

Let op! Dream Ledikanten worden standaard zonder montage geleverd.

Specificaties
 • Hoofdbord
  Luxe gecapitonneerd hoofdbord
 • Hoofdbord - Hoogte
  113cm
 • Hoofdbord - Breedte
  Aan weerszijden 11cm breder dan het bed
 • Poten
  6cm
Reviews over
Write Your Own Review
Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht