Alleen deze week!
15% korting op boxspring Home 223
Dag
Uur
Min
Sec

Stel zelf je eigen boxspring samen

Swiss Sense heeft een uniek concept waarbij je je eigen boxspring online kunt samenstellen. In enkele stappen kun je kiezen voor een eigen design, stijl en comfort van jouw droombed. Een boxspring van hoogwaardige kwaliteit, compleet afgestemd op jouw lichaam, persoonlijke slaapvoorkeuren, behoeften en met oog voor de kleinste details.


Ontdek alle online mogelijkhedenop onze website. De mogelijkheden in het samenstellen zijn in onze winkels overigens nóg groter. Bezoek één van onze sfeervolle winkels en laat je informeren en inspireren door onze slaapadviseurs.

1. Afmetingen

Bij Swiss Sense kies je heel eenvoudig de gewenste afmeting van je boxspring. Voor de lengtemaat is ons advies om 20 centimeter langer dan je lichaamslengte te kiezen. Op deze manier heb jij altijd voldoende ruimte in de lengte. De breedtemaat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de ruimte in je slaapkamer.

 

2. Bedbodem

De bedbodem bestaat uit gestoffeerde boxen voorzien van bonell- of pocketvering. Naast de keuze voor de vering, kies je ook gemakkelijk tussen een vlakke- of verstelbare boxspring. Met een elektrisch verstelbare bodem voeg je extra comfort toe aan je boxspring.

 

3. Stof en kleur

De uitstraling van je boxspring wordt bepaald door de stofsoort en -kleur. Bij Swiss Sense kies je zelf uit meer dan 150 verschillende stofsoorten en -kleuren. Zo stem je jouw boxspring gemakkelijk af op je interieur.

 

4. Matras

Bij de keuze van je matras is het belangrijk om rekening te houden met je gewicht, lengte, warmtevoorkeuren en je slaaphouding. Maak eenvoudig een keuze tussen bonell- of pocketvering, het aantal veren en de hardheid van je matras. Zo kies je bijvoorbeeld tussen medium of firm matrassen.

 

5. Topper

De topper is van groot belang voor het ligcomfort. Het maakt je bed harder of zachter en is van invloed op de ventilatie en temperatuur in je bed. Een topper kies je op basis van je persoonlijke voorkeuren. De topper draagt niet bij aan de ondersteuning van het lichaam, hier zorgen het matras en de boxspring voor.

 

6. Pootjes

Je maakt de look van je boxspring helemaal af met de juiste pootjes. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden en kies de pootjes die passen bij jouw droombed en slaapkamer. Geef je de voorkeur aan houten of juist metalen pootjes? Of ga je voor taps toelopende pootjes voor een speels effect?