Dit zijn onze 3 favoriete slaapkamerstijlen

Swipe to the left
13 juni 2019 1 comment

Van rond en retro tot modern industrieel of juist heel basic. Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is geen slaapkamer hetzelfde. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw slaapkamer? In deze blog hebben we drie verschillende stijlen op een rijtje gezet.

Vintage, basic en industrieel: onze 3 favoriete slaapkamerstijlen

1. Slaapkamerstijl Eclectic Retro

Deze vintage slaapkamerstijl kenmerkt zich door een simpele basis met zachte stoffen en donkere kleuren. Voor de meubels wordt gekozen voor ronde, retro vormen zoals op de foto: Boxspring Lifestyle by vtwonen Sage met afgerond hoofdbord. Een mix van texturen en materialen dus!

Vintage, basic en industrieel: onze 3 favoriete slaapkamerstijlen

2. Slaapkamerstijl Pure Basic

Verschillende grijstinten en robuuste materialen zijn de basis voor deze basic slaapkamerstijl. Een rustige basis, maar desondanks allesbehalve saai. Natuurlijke materialen zoals hout en linnen geven deze slaapkamer een stoer karakter. Dat is ook te zien op deze foto met Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme.

Vintage, basic en industrieel: onze 3 favoriete slaapkamerstijlen

3. Slaapkamerstijl Modern Industrial

In een moderne en industriële slaapkamer worden verschillende robuuste materialen met elkaar gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een leren meubelstuk met houten en metalen accessoires, net als op deze foto met Boxspring Home Season. Neutrale kleuren voeren de boventoon in deze woonstijl.

 

Welke van deze stijlen spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten in de reacties!

Irene leunen 14 juni 2019 at 16:31
3 Modern industrieel