In vijf stappen een schone slaapkamer

18 maart 2018

Nog maar heel even en je nieuwe boxspring wordt geleverd. Yes! Nu is het tijd om plaats te maken. En als je slaapkamer dan toch (bijna) leeg is, kun je meteen een grote schoonmaak doen. Maar waar te beginnen en hoe pak je dit aan? Om je op weg te helpen, delen we een stappenplan om jouw weg naar een frisse slaapkamer gemakkelijker te maken.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

Stappenplan voor voorjaarsschoonmaak | Swiss Sense

Stap 1: Een goed begin is het halve werk. Heb je alle schoonmaakspullen in huis? Staan de emmers paraat? Zorg dat je uitgeslapen bent en goed ontbeten hebt. Een flinke schoonmaak kan namelijk voelen als topsport! Zet vervolgens onze schoonmaak playlist op Spotify aan! Nu ben je klaar om te beginnen.


Stap 2: Schoonmaken begint met opruimen. Voordat je aan de slag gaat met schoonmaakspullen en sop, haal je de vuilniszakken tevoorschijn. Berg alle spullen op waar ze horen en doe onnodige spullen de deur uit. Is je slaapkamer opgeruimd? Dan kun je door naar stap 3.


Stap 3: Tijd om je beddengoed te verschonen. Wat is fijner dan fris gewassen beddengoed op je nieuwe boxspring? Gooi niet je dekbedovertrek, lakens en molton tegelijk in de wasmachine. Door het apart te wassen, worden ze een stuk schoner. Hiermee voorkom je ook pillen en witte strepen in je beddengoed. Houd wel rekening met de wasvoorschriften van je beddengoed. Meer weten over het verschonen van je bed?


Stap 4: Hoewel mensen vaak hun kussensloop wassen, wordt het hoofdkussen zelf vaak vergeten. Neem deze daarom ook mee tijdens je schoonmaak. Hoe frisser hoe beter! Hoe jij jouw kussen het beste reinigt, is afhankelijk van het materiaal.


Stap 5: Je kunt nu bij de hoekjes van je kamer, dus maak hier gebruik van! Even stofzuigen op de plek waar je oude bed stond en de vloer dweilen. Lang geleden dat je slaapkamer zó fris was!

 

Klaar is Kees! Hopelijk helpen deze stappen je bij het schoonmaken van jouw slaapkamer. Succes!

 

Heb jij nog tips voor een grondige schoonmaak? Laat het achter in de reacties!

magdabaeke1@skynet.be ENGELBEEN ZOUTELAAN KNOKKE 6 november 2019 at
FOUT ... dezeboxpring is reeds geleverd !
Jean-Pierre Monballiu 6 november 2019 at
levering is voorzien 25/11
Carla. Smet 7 november 2019 at
Kreeg op 6 november de mail dat boxspring binnenkort zou geleverd worden maar hij werd reeds geleverd 28 oktober
Michel Van huylenbroeck 19 maart 2020 at
Kamer is geschilderd en opgefrist morgen begin ik de laatste fase. Kliklaminaat leggen . En klaar.
jan vanhulle 2 april 2020 at
ik gaf de muren een fris nieuw kleurtje, het bedlinnen vernieuwd, alles net gekuist en nu nog op zoek naar een nieuwe partner
Joelle Boisdur 18 juni 2020 at
Onze boxspring wordt volgende week geleverd 26/06/20 - tijd om dit weekeind de kamer klaar te maken!
Ilyace El-Bouyahyaoui 16 maart 2021 at
Onze slaapkamer en de rest van ons huis is altijd proper. Wij verplaatsen regelmatig ons meubilair en reinigen naast onszelf ook ons huis, niet zoals de meesten van jullie. Vuilaards.
Iris 16 maart 2021 at
Hoe durf je zo beledigend zijn.. ik zal maar geen antwoord geven, (ik kan nochtans een fantastisch weerwoord geven) ik verlaag me niet tot racistische opmerkingen zoals jij. Daarbij, deze topic gaat over het extraatje alvorens het nieuwe bed komt.
Laat hier je reactie achter