Maak in 4 stappen jouw slaapkamer compleet

31 oktober 2018

Oktober Interieurmaand was voor veel mensen het ideale moment om het interieur eens helemaal om te gooien. Een nieuw kleurtje op de muren, nieuwe meubels en decoratie. Zo geef je je huis meer sfeer voor de komende koude herfst- en winterdagen. Heb jij jouw interieur ook onder handen genomen? Heb je hierbij dan ook aan je slaapkamer gedacht? Met leuke nachtkastjes, mooie accessoires en fijn textiel geef je jouw slaapkamer net die extra touch en maak je jouw droomslaapkamer helemaal compleet!

Stap 1: Boxspring

De blikvanger van je slaapkamer is natuurlijk het bed. Om deze helemaal bij jouw persoonlijke wensen én interieurstijl te laten passen, stel je jouw bed zelf samen. Een boxspring met de juiste boxen, ondersteunende matrassen en een fijne topper voor optimaal ligcomfort. Daarnaast kies je zelf een hoofdbord. Ga jij voor strak en modern of gecapitonneerd en klassiek?

Stap 2: Nachtkastjes

Nachtkastjes mogen niet ontbreken in jouw slaapkamer. Hoe leuk als deze perfect bij jouw boxspring passen? Nachtkastje Frame laat je mee stofferen in dezelfde stof als jouw boxspring voor eenheid in je slaapkamer! Houd je van een meer uitgesproken design? Kies dan voor Nachtkastje Cube in industriële stijl of Nachtkastje Dansk voor de Scandinavische slaapkamer.

Stap 3: Beddengoed  

Fijn beddengoed zorgt voor comfort én een mooie uitstraling. Heb jij al een hoofdkussen dat perfect past bij jouw lichaam? Of een dekbed dat jou in de winter heerlijk warm houdt? Een mooi dekbedovertrek geeft je slaapkamer al snel een compleet andere uitstraling. 

Stap 4: Overige meubels en accessoires

Wat mis jij nu nog in je slaapkamer? Wil je bijvoorbeeld meer opbergruimte? In Bedkoffer Base berg je gemakkelijk en stofvrij spullen op! Deze bedkoffer laat je net als het nachtkastje mee stofferen in de kleur en stof van jouw boxspring. Ben je nog op zoek naar een plekje voor je televisie? Met een voetbord met tv lift kijk je heerlijk ontspannen vanuit je bed televisie! Kijk je niet, dan verdwijnt je televisie uit het zicht.

 

Je maakt je slaapkamer helemaal compleet met mooie én handige accessoires. Verlichting op je hoofdbord óf automatische verlichting onder je boxspring die aan gaat wanneer je uit je bed stapt. Handig!

Hoe maak jij jouw slaapkamer compleet? Laat het ons weten in de reacties!

Laat hier je reactie achter