Pillow Spray: Werkt het echt?

12 december 2021

Met een pillow spray vernevel je ontspannende aroma’s op je hoofdkussen. De geur helpt om sneller de slaap te vatten én om beter door te slapen. Te mooi om waar te zijn, of werkt het echt? We leggen het je graag uit.

Pillow Spray: werkt het echt?

Het positieve effect van geuren

Geuren hebben een invloed op ons lichaam. Daar is een wetenschappelijke verklaring voor: de receptoren in je neus zijn verbonden met de hypothalamus in je hersenen. Die hypothalamus regelt jouw hartslag en bloeddruk, maar ook je hormonen, je emoties en je slaap- en waakcyclus. De juiste aroma’s helpen om tot rust te komen en sneller de slaap te vatten.

 

Een rustgevende geurencombinatie

Onze Pillow Spray Calming Lavender bevat een combinatie van munt, bergamot, eucalyptus, lavendel, roos en tonka. Al deze aroma’shebben een gunstig effect op je slaap: munt brengt je in een positieve stemming en helpt om vrijer te ademen, bergamot geeft mentale kracht en energie, lavendel zorgt voor optimale ontspanning en laat je sneller in slaap vallen… Kortom: de perfecte ingrediënten om de dag rustig af te sluiten.

 

Hoe gebruik je Pillow Spray?

Spray de pillow spray net voor je gaat slapen op je kussen en verstuif eventueel ook wat in de slaapkamer. De aroma’s helpen je om afstand te nemen van de dagelijkse stress, om rustig in slaap te vallen en minder moe wakker te worden. Good to know: de spray maakt geen vlekken op textiel en is ook geschikt voor kinderen. De geur houdt bovendien lang aan, waardoor je de hele nacht geniet van het kalmerende effect.

 

Je nacht verdient aandacht

Een Pillow Spray kan je helpen om sneller in slaap te komen, maar ook goede slaapgewoonten zorgen ervoor dat je alles uit je nacht haalt. Enkele handige tips: beperk je schermgebruik tijdens de 3 uren voor je naar bed gaat, zorg voor voldoende ontspanning en let op wat je eet en drinkt net voor je gaat slapen. Meer tips voor een goede nachtrust vind je hier.

 

Geef een goede nachtrust cadeau

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje voor de feestdagen? Met de Pillow Spray geef je ontspanning en een goede nachtrust als geschenk. En dat kunnen we allemaal gebruiken, toch? Bij Swiss Sense vind je nog heel wat andere fijne geschenken die bijdragen aan een gezellige dag en fijne nachten. We verzamelden voor jou de leukste cadeautips voor een sfeervolle decembermaand.

Laat hier je reactie achter