Slaapkamertrend: Into nature

13 april 2022

Je slaapkamer is de plek waar je in alle hectiek van het dagelijks leven elke avond je rust vindt. En waar je elke dag fris begint. Reden genoeg om van jouw slaapkamer de fijnste plek in huis te maken. Een die perfect bij je past: Jouw stijl, jouw slaapkamer. Laat je daarbij inspireren door de mooie slaapkamertrends van nu, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel.

In deze blog lees je alles over de derde trend: into nature. 

Slaapkamertrend: Into nature

Vormen

Bij deze voorjaarstrend zoeken we binnenshuis de rust van de natuur op. Rechte lijnen worden daarom afgewisseld met organische en natuurlijke vormen. Kijk maar eens naar het voorbeeld van onze trendspecialist Kristel, die de rechte lijnen van het bed combineerde met  ronde sierkussen, vloerkleden en de onregelmatige vormen in de prints van het textiel. 

Kleuren

Omdat frisheid en rust centraal staan, kies je bij het creëren van deze trend voor vergrijsde bruin-, groen- en blauwtinten. Net als in de natuur, maar dan net wat zachter en daarmee perfect voor de slaapkamer.

Slaapkamertrend: Into nature
Slaapkamertrend: Into nature

Prints

Dat we de rust opzoeken betekent trouwens niet dat je niet mag uitpakken met een leuke print, zoals in het behang of beddengoed. Zolang ze maar te maken hebben met de natuur, of je aan de natuur doen denken, zijn deze prints good to go!

Materialen

Het zal je niet verbazen dat je je voor deze trend ook in de materiaalkeuze laat inspireren door de natuur. Kristel koos voor eikenhouten bedframe Balance Tender, juten vloerkleden en katoenen beddengoed. Maar ook linnen, bamboe en kurk zijn een goede match.

Shop in deze stijl

  1. Nachtkast Balance Curve met zwart-houten handvat
    Nachtkast Balance Curve met zwart-houten handvat
    vanaf Special Price 300,-