7x inspiratie voor een lenteproof slaapkamer

11 april 2019

De dagen worden langer, we gaan er weer op uit en genieten van de buitenlucht. Langzaamaan gaat ze zon feller schijnen en wordt het warmer. Dikke winterdekbedden en warme sloffen kunnen de kast weer in.

 

Het is tijd voor luchtig, fris en schoon! Daarom bieden wij weer volop inspiratie met een nieuwe lente- en zomercollectie bedtextiel. Dekbedovertrekken, sierkussen en plaids creëren samen een prachtige collectie bestaande uit zeven zomerse thema’s. Laat je inspireren!

1. Floral Festival

Het zonnige weer lokt je al vroeg naar buiten. Even je hoofd leegmaken tijdens een fijne lentewandeling. Zoete geuren wijzen je de weg richting een typisch lenteplaatje: een kleurrijk bloemenveld met tulpen, rozen en hyacinten.   

 

Kleurrijk, vrolijk en een lust voor het oog. Het “Floral Festival” beddengoed is een feestje in je slaapkamer. Van een subtiel dessin in zachte tinten tot uitgesproken bloemen en bladeren in natuurgetrouwe of uitgesproken kleuren.

2. Clean Simplicity

Na een drukke dag duik je vroeg onder je kraakheldere, frisgewassen lakens. Je leest nog even wat bladzijden uit je favoriete boek. Rust en kalmte. Even helemaal niets anders dan tijd voor jezelf in jouw slaapkamer, die uitblinkt in al haar eenvoud. Zodat je de dag morgen weer fris kan beginnen.  

  

De vtwonen dekbedovertrekken kenmerken zich door “Clean Simplicity”. Effen beddengoed in koele kleuren zorgen voor een frisse basis, zodat jouw slaapkamer een oase van rust is. Mooi in al hun eenvoud en goed te combineren in een witte slaapkamer met zachte tinten blauw, nude of groen.

3. Summer Pastels

Na een warme dag schijnt het zachte licht van de ondergaande zon aan de horizon. Het kleurenpalet van roze en oranje tinten in de lucht is adembenemend mooi. Ondertussen geniet je op het terras van een verkoelend ijsje. Die zoete geur van de zomer. Op de achtergrond hoor je jouw favoriete zomerhit. Wat is de zomer toch fijn!  

  

Dit ultieme ontspannen, zomerse gevoel creëer je gemakkelijk in je slaapkamer met het “Summer Pastels” beddengoed. Horizontale streeppatronen in contrasterende kleuren of zachte, poederachtige prints. Deze kleuren doen je terugdenken aan eindeloze zomeravonden. Veel roze tinten met gele, rode en blauwe accenten.

4. Natural Breeze

Een frisse lentebries waait zachtjes aan je voorbij en laat een lichte geur van dennenbomen achter. De heerlijk zuivere lucht van de natuur, een verkoelend briesje dat de mooiste herinneringen naar boven haalt. Samen picknicken op een zacht plaid, genieten van de rust en ruimte. Een groen, open veld midden in het bos, omringd door hoge bomen. Ver weg van de drukte van de stad, ontspannen en één met de natuur.  

  

Houd dit ontspannen gevoel vast in je slaapkamer met het “Natural Breeze” beddengoed. Van diepe groen- en blauwtinten tot kalme, vergrijsde kleuren. Hiermee geef je jouw slaapkamer een frisse en ontspannen uitstraling. Je waant je weer even helemaal terug in de natuur.  

5. Mystic Mornings

Vroeg opgestaan en al helemaal wakker. Wat is de wereld toch mooi in de ochtend. De mist trekt langzaam weg en het mysterieuze uitzicht maakt plaats voor schilderachtige landschappen met ruime horizon. Het gevoel van pure vrijheid!  

  

Wil jij dit gevoel in jouw slaapkamer creëren? Het “Mystic Mornings” beddengoed geeft dit mysterieuze plaatje perfect weer. Kenmerkend door het koele kleurenpalet met een combinatie van vergrijsde blauw-, groen- en grijstinten.

6. Hotel Dreams

Nog wat dromerig draai je je nog één keer om voordat het ontbijt wordt gebracht. Roomservice. Heerlijk al die luxe! Alleen jij en dat grote hotelbed. Nog even genieten van ultieme rust, voordat de dag echt gaat beginnen. Waar ga je straks als eerste naar toe?  

  

Dit hotelgevoel creëer je gemakkelijk in je eigen slaapkamer met het beddengoed uit stijl “Hotel Dreams”. Dekbedovertrekken in een effen kleur met een chique gestreept of geblokt glanspatroon. Luxe materialen als katoensatijn laten je dat hotelgevoel iedere nacht opnieuw beleven. 

7. French Romance

Op een broeierige zomeravond lopen jullie hand in hand nog een rondje langs het water. Golden hour. Het warme zonlicht schijnt de pittoreske straatjes in. Je hield het niet voor mogelijk, maar in dit gouden licht ziet de Cote d’Azur er nog mooier uit. Dít is zomer!  

 

De Rivièra Maison dekbedovertrekken uit de “French Romance” stijl geven je slaapkamer een romantische touch en zorgen ervoor dat je je iedere avond en ochtend in de prachtige Franse Rivièra waant. De sierlijke dessins met streeppatronen, bloemen of juist een effen print maken je slaapkamer helemaal af.

 

Welke van deze zeven stijlen is jouw favoriet?

Laat hier je reactie achter