Inspiratie: Een industrieel interieur met een zacht randje

23 juli 2020

De vakantie is voor veel mensen het moment om er tussenuit te gaan. Om op te laden voor het nieuwe jaar en nieuwe dingen te ontdekken. Er even tussenuit te gaan. Helaas zit dat er voor veel mensen niet in dit jaar. Maar dat betekent niet dat we ons hoeven te vervelen! Maak deze zomer van de gelegenheid gebruik om je slaapkamer onder handen te nemen. Een paar dagen aan de slag en jouw slaapkamer wordt nog mooier dan die hotelkamer waar je normaal een deel van je zomer besteedt.

 

In deze slaapkamer met Boxspring Home 102 hebben we ons laten inspireren door het industriële Berlijn. Hoe je deze stoere stijl mét zacht randje zelf creëert, lees je in deze blog.

Inspiratie: Een industrieel interieur met een zacht randje

1. Een industriële basis

De basis van een industrieel interieur mag best een ruw randje hebben. Denk aan een onafgewerkte bakstenen muur, betonnen vloer of hoge ramen. Houd de inrichting hierbij ruimtelijk. Pas dan komt een industrieel interieur écht tot zijn recht. Zo voorkom je tevens dat geheel er rommelig en onverzorgd uitziet. Kies verder voor stoere materialen van hout en metaal en ranke elementen.

Inspiratie: Een industrieel interieur met een zacht randje

2. Vrolijke, kleurrijke details

Een industriëel altijd stoer en saai? Nee hoor! In deze slaapkamer hebben we een zacht randje toegevoegd door te kiezen voor frisse kleuren en zachte pasteltinten in roze en geel. Doe dit in de vorm van kussentjes en andere accessoires. Durf hierbij ook te kiezen voor één groter kleurrijk accessoire zoals een stoel of vloerkleed.

Inspiratie: Een industrieel interieur met een zacht randje

3. De finishing touch met een zacht randje

Accessoires in zachte en aaibare materialen maken deze slaapkamer helemaal af. Kies daarbij voor zachte kusesntjes of zacht vloerkleed in ronde vormen. Het gaat er vooral om dat je al deze onderdelen combineert. Een beton(look) muur met een velvet bed en zachte kussens is hiervan het perfecte voorbeeld! Sfeervol én toegankelijk.

Laat hier je reactie achter