Groene voornemens: dit is dé top 5 duurzaam beddengoed

20 januari 2022

Slapend bijdragen aan een duurzame toekomst. Met duurzaam beddengoed uit onze collectie slaap je niet alleen lekkerder, maar sta je ook nog eens elke ochtend met een éxtra goed gevoel op. Wij hebben dé top 5 duurzaam beddengoed al voor jou op een rijtje gezet. Verantwoord slapen begint hier, vandaag.

Duurzaamheid staat steeds meer centraal in huis, maar vaak nog niet in de slaapkamer. Met onze collectie duurzaam beddengoed kan hier verandering in komen. Ontdek onze collectie hier.

Duurzaam beddengoed

Top 5 duurzaam beddengoed

1. Hoofdkussen Comfort Green

Met hoofdkussen Comfort Green geniet je elke nacht van ultiem comfort. De heerlijke mix van 70% gerecycled dons en 30% gerecyclede veertjes maakt dit kussen dé groene keuze voor rug- en zijslapers. De zachte 100% biologische tijk zorgt elke nacht weer voor een zorgeloze nachtrust. Ontdek hier hoe deze duurzame collectie beddengoed gemaakt wordt.

  1. Hoofdkussen The Sustainable One by vtwonen
    Hoofdkussen The Sustainable One by vtwonen
    vanaf Special Price 79,95

2. Dekbedovertrek Terra

Dit dekbedovertrek is GOTS-gecertificeerd, dat wil zeggen dat het product op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier is geproduceerd. En over de verpakking hoef je ook niet wakker te liggen, dit dekbedovertrek wordt namelijk in een FSC-kartonnen verpakking verstuurd en kan zo bij het oud papier! Goede reden om hem nu in huis te halen!

  1. Beddinghouse Basic Gots Dekbedovertrek Terra
    Beddinghouse Basic Gots Dekbedovertrek Terra
    vanaf Special Price 64,95

3. Dekbed Green Royal 4-Seizoenen

Dit dekbed is een echte alleskunner. Hij bestaat uit twee lagen, een dun deel voor warme zomernachten en een dikker gedeelte voor de lente/herfst. Voor koude winternachten koppel je beide delen aan elkaar tot een extra dik winterdekbed. De vulling bestaat uit gerecycled dons en veertjes en de tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het dekbed extra zacht aanvoelt.

  1. Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
    Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
    vanaf Special Price 275,-
    100%

4. Dekbed Green Royal

Geen zin om te wisselen tussen een zomer en winterdekbed? Hoeft ook niet! Dekbed Green Royal kan je namelijk vrijwel het hele jaar door gebruiken. Een heerlijk dekbed gemaakt van natuurlijke materialen. Ben jij iemand die het snel koud heeft? Dan kan je wellicht toch beter gaan voor ons 4-seizoenen dekbed.

  1. Dixxius Green Royal by vtwonen dekbed
    Dixxius Green Royal by vtwonen dekbed
    vanaf Special Price 190,-

5. Dekbedovertrek Grey

Op zoek naar een tijdloos dekbedovertrek? Dan ligt deze wellicht in jouw straatje. Geef jouw slaapkamer eenvoudig een rustieke uitstraling met dekbedovertrek grey.

Verantwoord slapen begint hier, vandaag. Ontdek onze collectie duurzaam beddengoed. Hulp nodig bij het vinden van het juiste kussen of dekbed voor jou? Doe onze kussenwijzer of dekbedwijzer, of kom eens langs bij een winkel bij jou in de buurt.

 

Wat zijn jouw goede voornemens? Laat het ons weten in de reacties! 

Laat hier je reactie achter