Creëer ultieme luxe in jouw slaapkamer

Swipe to the left
25 februari 2019 No comments

Chic, stijlvol en gebaseerd op schilderijen van de Oude Meesters. Slaapkamerstijl Chic Classic kenmerkt zich door zijn mysterieuze kleuren en rijke uitstraling zonder al te veel fratsen. Droom jij van ultieme luxe? Dan is deze slaapkamerstijl zeker wat voor jou.

 

In deze blog lees je hoe je deze luxe naar jouw eigen slaapkamer haalt.

Ultieme luxe in jouw slaapkamer met slaapstijl Chic Classic | Swiss Sense

Waar denk jij aan als je deze slaapkamer ziet? Deze slaapkamerstijl is gebaseerd op schilderijen van de Oude Meesters. Wil jij deze stijl in jouw slaapkamer toepassen, ga dan voor een donkere en mystieke kleur op de muren. Nachtblauw en donkerbruin zijn goede keuzes. Of inktzwart, zoals op de foto. Door deze kleur overal terug te laten komen – de muur, vloer en vloerkleed – creëer je de perfecte basis voor een classy slaapkamer.

 

Saai? Nee hoor, door te kiezen voor een bed in een opvallende kleur breek je de donkere ruimte. Een okergele kleur zoals op de foto maakt van je boxspring een ware blikvanger. Zeker door het zwarte, stalen frame waardoor het lijkt alsof je bed zweeft. 

 

Maak het helemaal af met rijke details, zoals gouden accessoires en passende schilderijen. Niet te veel krullen en tierlantijnen, maar een strakke basis met alleen het hoognodige en wat persoonlijk accessoires. Een chique sfeer. Stijlvol en klassiek, maar tóch modern.


Boxspring Ginger uit de Lifestyle by vtwonen collectie past perfect bij slaapkamerstijl Chic Classic. Een stijlvolle boxspring met ranke belijningen en stoer metalen frame. Kenmerkend door het strakke, gecapitonneerde hoofdbord. Met de keuze tussen 3 soorten pootjes, 4 stoffen en 29 kleuren past deze boxspring altijd perfect in jouw stijl.

 

Lees hier meer over onze andere favoriete slaapkamerstijlen.