Dit zijn de leukste cadeautips voor een sfeervolle decembermaand

1 december 2021

Het is december, brrr… koud. Tijd om het binnen extra gezellig te maken. Sterker nog, laten we van deze december de meest gezellige december ooit maken! Met onze cadeautips komt dat helemaal goed, want tussen al die gezellige momenten door is lekker slapen misschien wel het beste geschenk wat je kunt geven. Wie kan er ook wel wat extra slaap gebruiken? Geef hem of haar dit jaar een zorgeloze nachtrust cadeau. Wat dacht je van Geurkaars Moments Forest Breeze?

Dit zijn de leukste cadeautips voor een sfeervolle decembermaand

Geurkaas Moments Forest Breeze

Naast gezelligheid in de slaapkamer komt de Geurkaars Moments Forest Breeze ook nog eens je nachtrust ten goede. De unieke geurenmix van bloemen en hout helpen om ontspannen in slaap te vallen.

KAAT Amsterdam Regan Natural Plaid

Ken jij een echte koukleum? Geef hem of haar een plaid cadeau. De plaid KAAT Amsterdam Regan Natural maakt jouw woonkamer of slaapkamer meteen nóg sfeervoller.

Wake-up light Deluxe

Nu het buiten nog donker is kan het soms lastig zijn om uit bed te komen. Geen nood, de Wake-up light wekt je in de ochtend door langzaam jouw slaapkamer te verlichten. Zo wordt je op een natuurlijke manier wakker en begin je uitgerust aan je dag. Kleine tip: omdat je de helderheid van de Wake-up light zelf kunt instellen is deze ook erg geschikt als nachtlampje. 

Pillow Spray Moments

Pillow Spray Calm Lavender

Deze Pillow Spray is enorm leuk als klein cadeautje voor onder de kerstboom. Naast het mooie flesje, zorgt de heerlijk kalmerende lavendelgeur er voor dat je sneller in slaap valt en jouw nachtrust verbetert.

Kardol Silueta Dekbedovertrek Brown

De koude temperaturen buiten vragen om des te meer gezelligheid binnenshuis. Met dit dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer een instant warme look.

Olie Diffuser All Moments

Olie Diffuser All Moments

Ben jij op zoek naar een cadeau dat perfect past in elk interieur, de Olie Diffuser uit de Moments collectie is een echte allemansvriend. Maak jouw cadeau helemaal compleet door jouw favoriete geurolie toe te voegen, kies bijvoorbeeld uit: Forest Breeze, Fresh Linen, Inner Peace, of Happy Remedy.

Welk van deze items liggen deze december onder jouw kerstboom?

Laat hier je reactie achter