6x cadeau inspiratie voor het interieur

21 november 2018

Ben jij ook op zoek naar cadeautips voor de decembermaand? Zoek je een cadeau voor hem, voor haar, slaapkoppen, bankhangers of koukleumen? In deze blog zetten we zes cadeau ideeën op een rijtje. Dit zijn de perfecte cadeaus voor de interieurliefhebber! 

 

Vergeet je in de decembermaand ook jezelf niet? Deze cadeautjes zijn leuk om te geven én om te krijgen!

Cadeautip 1

Ook zo fan van velvet? Dit fijne stofje is al te vinden in menig interieur en populair bij veel interieurliefhebbers. Een velvet stoel in de hoek van je kamer of poefje dat te gebruiken is als nachtkastje. Daar past dit velvet dekbedovertrek uit onze nieuwe collectie perfect bij! Velvet aan de ene kant voor een luxueuze uitstraling, katoen aan de andere kant voor een fijne nachtrust.

Cadeautip 2 

Op zoek naar het perfecte cadeau voor iemand die het altijd koud heeft? Je moeder die 's avond het liefst onder een dekentje op de bank zit of je partner die 's avonds met ijskoude voeten naast je kruipt? Een warm, fluweelzacht plaid is perfect voor de koude avonden op de bank, in bed en de hele dag door om jouw interieur die extra winterse touch te geven.

Cadeautip 3

Wat geef je iemand die alles al heeft? Sierkussens heb je nooit genoeg! Met veel fijne sierkussens op je bed geef je jouw slaapkamer een gezellige uitstraling. Combineer dan bijvoorbeeld verschillende kleuren, vormen en materialen. Bekijk hier onze ruime collectie sierkussens. Geen plek meer? Plaats ze dan op de bank, stoel, loungeset, tuinbank... 

Cadeautip 4

Hotelliefhebbers opgelet! Wil jij ook iedere ochtend ontwaken met dat heerlijke hotelgevoel? Dat kan nu ook thuis! Met dit dekbedovertrek van Rivièra Maison geef je dat hotelgevoel cadeau. Chic, stijlvol en modern. 

Cadeautip 5

Wie houdt er nu niet van om verwend te worden met bloemen? Dit fijne boeket kan niet ontbreken tussen onze cadeautips! Bloemen, maar dan anders! Met een gebloemd dekbedovertrek geef je de slaapkamer een vrolijke uitstraling. Dat kunnen we wel gebruiken in de winter! 

Cadeautip 6

Ook praktische cadeaus mogen natuurlijk niet ontbreken. Sokken, onderbroeken of een pyjama. Heb je ook eens gedacht aan een hoofdkussen of dekbed? Dat is nog eens een duurzaam cadeau! Praktisch én fijn.

 

Welk cadeau zet jij op jouw verlanglijstje? Laat het ons weten in de reacties! 

Laat hier je reactie achter