De mooiste bloemenprints om je slaapkamer op te fleuren

Swipe to the left
18 november 2019 No comments

Druilerig weer, vroeg donker en koud. De herfst is bij veel mensen zachtstgezegd niet het favoriete seizoen. Tijd om je interieur binnenshuis wat op te leuken. Zo maak je er immers het beste van! 


Dat doe je bijvoorbeeld met een mooi boeket bloemen. En hoewel de meeste verse boeketten hooguit twee weken staan te schitteren in een vaas, blijven sommige bloemen altijd hun schoonheid behouden.

De mooiste bloemenprints om je interieur op te fleuren

Een bloemenprint op je behang, dekbedovertrek of sierkussen. Je kan er hooguit na enkele jaren op uitgekeken raken. Maar uitbloeien doet het nooit. Daarom zijn wij zo fan van deze leuke prints.

 

Kies bijvoorbeeld voor de natuurgetrouwe print van dekbedovertrek Ariadne Wind. Verschillende gedroogde veldbloemen sieren het dekbedovertrek tegen een witte, zachtgroene of zandkleurige achtergrond. Je kiest zo gemakkelijk jouw favoriet!

De mooiste bloemenprints om je interieur op te fleuren

Wat meer kunstzinnig is dekbedovertrek Almond Blossom uit de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie. Dit dekbedovertrek is geïnspireerd op een bekend schilderij van Vincent van Gogh. Je ziet grote, bloeiende takken van de amandelboom tegen een blauwe lucht.

De mooiste bloemenprints om je interieur op te fleuren

Of kies voor een abstracte variant, zoals dekbedovertrek At Home With Marieke Tales. Naast horizontale strepen zie je op dit dekbedovertrek abstracte prints van planten, bloemen en bossen. Donker en mysterieus!

 

Wil je toch graag échte bloemen in je interieur? Met een beetje creativiteit in je vingers hebben wij een leuk projectje voor je. De ideale tijdsbesteding op een druilerige middag. 

 

Do it yourself: Gedroogde bloemen

Ook van échte bloemen kun je maanden of zelfs jaren genieten, als je maar weet hoe. Dat doe je bijvoorbeeld door bloemen en planten te laten drogen. Mooi ter decoratie én een leuke activiteit op een druilerige herfstdag.

 

Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een stapel dikke boeken, vloeipapier en tape. Leg een velletje vloeipapier op één van de boeken. Verspreid vervolgens de bloemen over dit papier en leg er weer een stuk vloeipapier op en nog een aantal boeken. Wacht een paar dagen of weken en klaar is Kees! Het eindresultaat stop je in een prachtig lijstje of plaats je bijvoorbeeld in een glazen kistje. Zo past jouw eigen creatie perfect op jouw nachtkastje of aan je muur.