3 nachtkastjes om je slaapkamer te stylen

Nachtkastjes zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook je slaapkamer een helemaal frisse look geven! Een kleurtje of juist wit, met lades, een kastje of juist helemaal open? Met de juiste nachtkastjes geef je je slaapkamer meteen een andere uitstraling. In deze blog helpen we je inspiratie opdoen.

Industrieel

Heb of wil jij een moderne stijl in je slaapkamer? Dan past dit nachtkastje uit de Lifestyle by vtwonen collectie zeker bij jou! Stoer en modern dankzij het metalen frame aan de onderkant en eventueel met stalen blad op de bovenkant. Dit nachtkastje is verkrijgbaar in drie varianten: Cumin met twee opbergvakken, Coriander één lade en Cardemom met twee lades. Voor iedere stijl, want je kiest ook nog eens tussen tientallen stoffen en kleuren.

Eenvoudig

Kan jouw slaapkamer wel wat extra opbergruimte gebruiken? Kies dan voor een nachtkastje met (veel) lades. Vermijd open vakken, want dan gaat het er al snel wat rommelig uitzien. Nachtkastje Frame heeft drie lades die open gaan wanneer je erop duwt. Simpel en onopvallend! Je kiest zelf een stof en bijpassend pootje. Passend bij je boxspring óf juist helemaal niet voor een uitgesproken look.

Scandinavisch

Voor een Scandinavische woonstijl bieden elegante, witte meubelstukken de uitkomst. Het Scandinavische interieur staat bekend om haar eenvoud. Houd het dus simpel! Nachtkastje Dansk is het perfecte voorbeeld. Combineer dit met je favoriete woonaccessoires zoals een bloemenvaasje of een sfeervolle nachtlamp. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de lichte pastelkleuren.

Welk nachtkastje is jouw favoriet?

Advise

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.