Swiss Sense Blog

Swipe to the left
25 januari 2019 No comments

In 3 stappen een romantische slaapkamer

Een romantische slaapkamer is niet alleen te bereiken met sierlijke details. Slaapstijl Soft Modern bewijst dat de romantische stijl ook hedendaags en zelfs een beetje stoer kan zijn.

16 januari 2019 No comments

Een feng shui slaapkamer in 8 stappen

Je slaapkamer is dé plek waar je 's nachts tot rust komt, zodat jij de dag vol energie begint. Dan kan deze maar beter helemaal in balans zijn. Dat doe je door je slaapkamer feng shui in te richten.

3 januari 2019 No comments

In 3 stappen een industriële loft-stijl

Droom jij ervan om in een loft te wonen? Dan is slaapkamerstijl Lazy Loft wat voor jou. Stijlvol, stoer en chic. Een slaapkamer waarin je elke dag vol energie de dag begint.

2 januari 2019 No comments

Slaapkamerstijl Pure Basic in jouw slaapkamer

Houd jij van een rustige basis met stoere accenten? Dan is slaapkamerstijl Pure Basic echt wat voor jou. In deze blog lees je hoe je deze trend gemakkelijk in jouw slaapkamer creëert. 

2 januari 2019 No comments

Met deze 5 kruiden begin jij je dag goed

Ben jij ook toe aan een goede nachtrust of fitte start van de dag? Kruiden kunnen je helpen om het gewenste effect te bereiken. Hier lees je welke kruiden dit zijn en wat hun werking is.

21 december 2018 No comments

Dit zijn dé slaapkamertrends in 2019

Jouw slaapkamer is dé plek waar je helemaal tot rust komt. Dan kan deze beter helemaal bij jouw wensen passen. Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Dit zijn onze favorieten.

21 november 2018 No comments

6x cadeau inspiratie voor het interieur

Ben jij ook op zoek naar cadeautips voor de decembermaand? Zoek je een cadeau voor hem, haar, slaapkoppen, bankhangers of koukleumen? In deze blog lees je onze cadeau ideeën! 

31 oktober 2018 No comments

Maak in 4 stappen jouw slaapkamer compleet

Is jouw slaapkamer al compleet? Een leuk nieuw nachtkastje, fijn beddengoed, handige accessoires. Zo is jouw droomslaapkamer in 4 stappen klaar voor de komende herfst- en winterdagen! 

24 oktober 2018 No comments

5 herfsttrends voor jouw slaapkamer

In deze blog bespreken we de interieurtrends van het komende najaar en vertellen we hoe je deze gemakkelijk toepast in jouw slaapkamer met onze nieuwe textielcollectie.

4 oktober 2018 No comments

Dit gebeurt er als je huisdier in je bed slaapt

Yes, Dierendag! De dag om je huisdier in het zonnetje te zetten en heerlijk te verwennen. Heb je al eens overwogen om je hond in je slaapkamer of zelfs in bed te laten slapen?