Blog

Swipe to the left
3 juli 2019 No comments

8x Dit zijn jullie slaapkamers

Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is geen slaapkamer hetzelfde. Dat bewezen jullie maar weer! Via onze Facebookpagina stuurden jullie foto’s van jullie slaapkamers. Je vindt ze in deze blog. Klein of ruim, van basic tot heel uitgesproken.

2 juli 2019 No comments

De vijf mooiste kleuren voor het interieur

In deze blog hebben we de vijf trendkleuren van nu op een rijtje gezet, perfect om je slaapkamer een nieuwe look te geven. Kies een kleur en inrichten maar! En dit hoeft echt geen grote klus te zijn. Een dekbedovertrek met plaid doet wonderen!

27 juni 2019 No comments

Slaapmonoloog: De slaapkamerfilter

In de slaapmonoloog vertellen echte mensen echte verhalen. Over alles wat met slapen te maken heeft. Deze keer: het leed dat je slaapkamer inrichten heet.

24 juni 2019 No comments

5 zomerse slaaptips om het hoofd koel te houden

De zomer is begonnen. En hoe: volop tropische temperaturen! In deze blog delen we de vijf beste zomerse slaaptips voor warme zomernachten. Slapeloze nachten zijn verleden tijd!

17 juni 2019 No comments

Budgetproof tips om jouw slaapkamer te restylen

Heb jij niet de tijd of het budget om jouw slaapkamer een nieuwe look te geven? In deze blog geven we een paar budgetproof tips om jouw slaapkamer snel een nieuwe look te geven. 

13 juni 2019 1 comment

Dit zijn onze 3 favoriete slaapkamerstijlen

Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is geen slaapkamer hetzelfde. In deze blog zetten we onze drie favorieten op een rijtje. Welke stijl spreekt jou het meest aan?

5 juni 2019 No comments

Deze vijf punten wijzen op een versleten matras

Dat je nachtrust invloed heeft op je energielevel overdag, is vast geen nieuws voor je. Een matras is daarbij erg belangrijk. Herken je deze 5 punten? Dan ben je toe aan een nieuw matras.

24 mei 2019 No comments

Bijzonder: slapen in een vtwonen strandkamer

De zomer is in aantocht! Om dat te vieren opende vtwonen vorige week drie compleet ingerichte vtwonen strandkamers op het Zandvoortse strand mét boxsprings uit onze collectie.

14 mei 2019 No comments

Ontspanningsoefeningen waarmee je tot rust komt

Heb jij vaak stress of moeite met ontspannen? Geen zorgen, ontspannen kun je leren! Daarom delen we in deze blog 3 ontspanningsoefeningen zodat jij snel helemaal in balans komt.