Blog

Swipe to the left
24 mei 2019 No comments

Bijzonder: slapen in een vtwonen strandkamer

De zomer is in aantocht! Om dat te vieren opende vtwonen vorige week drie compleet ingerichte vtwonen strandkamers op het Zandvoortse strand mét boxsprings uit onze collectie.

14 mei 2019 No comments

Ontspanningsoefeningen waarmee je tot rust komt

Heb jij vaak stress of moeite met ontspannen? Geen zorgen, ontspannen kun je leren! Daarom delen we in deze blog 3 ontspanningsoefeningen zodat jij snel helemaal in balans komt.

17 april 2019 No comments

5 tips om goed te slapen ondanks je hooikoorts

Het is weer lente! De tijd van bloeiende bomen, planten en bloemen. Mooi, maar ook erg vervelend voor alle mensen die last hebben van hooikoorts. Met deze tips kom je de nacht goed door.

11 april 2019 No comments

7x inspiratie voor een lenteproof slaapkamer

Wij bieden weer volop inspiratie met een nieuwe lente- en zomercollectie bedtextiel! Dekbedovertrekken, sierkussen en plaids creëren samen een collectie in zeven zomerse thema’s. 

27 maart 2019 No comments

3 nachtkastjes om je slaapkamer te stylen

Nachtkastjes zijn niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol. Welke past bij jou? Een kleurtje of juist wit, met lades, een kastje of juist helemaal open? In deze blog helpen we je inspiratie opdoen!

15 maart 2019 No comments

Dag van de Slaap: 7 feiten en fabels over slapen

Slapen. We denken er veel over te weten, maar klopt dit wel allemaal? Tellen de uren voor middagnacht echt dubbel? En helpt alcohol je nu wel of niet beter slapen? Je leest het in deze blog.

8 maart 2019 1 comment

4 tips voor een frisse en opgeruimde slaapkamer

De lente staat voor de deur en een nieuw seizoen is ideaal om te starten met opruimen. Vergeet daarbij niet je slaapkamer. Je brengt er namelijk 1/3 van je leven door!

26 februari 2019 No comments

Dit is waarom je twee keer per dag moet slapen

Je hebt goed geslapen, maar toch beland je weer in die vervelende middagdip. Herkenbaar? Dat is niet zo gek! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je het beste twee keer per dag kunt slapen. 

25 februari 2019 No comments

Creëer ultieme luxe in jouw slaapkamer

Droom jij van ultieme luxe? Dan is klassieke slaapkamerstijl Chic Classic wat voor jou. Chic, stijlvol en gebaseerd op schilderijen van de Oude Meesters.