loading

Hoofdkussens bij Swiss Sense


Hoofdkussens zijn zeer belangrijk voor uw gezondheid. Circa eenderde van ons leven brengen we slapend door. Er zijn vele soorten hoofdkussens. De keuze van het juiste kussen meet nauw en is onder meer afhankelijk van uw slaaphouding, uw matras en de mate van transpiratie. Een kwalitatief goed hoofdkussen met de voor u beste vulling voorkomt nekklachten en zorgt ervoor dat u heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Uiteraard is net als een hoofdkussen een goed dekbed ook erg belangrijk voor uw slaapcomfort.

Hoofdkussens naar ieders behoefte

Een hoofdkussen van dons en veren heeft als voordeel dat deze heerlijk vouwbaar is en zich voegt naar uw hoofdligging. Een synthetisch kussen is er in vele vormen. De mate van vulling is vaak individueel af te stellen door de rits te openen en de inhoud aan te passen. Voordeel van een synthetisch hoofdkussen is dat deze gemakkelijk te reinigen is. Er zijn ook hoofdkussens van elastisch schuim zoals traagschuim of natuurlatex die als voordeel hebben dat ze zich naar uw lichaam vormen en lekker warm aanvoelen.

Een hoofdkussen moet passen bij uw slaaphouding

Jouw slaaphouding is van belang bij het bepalen van het beste hoofdkussen. Indien u geen specifieke slaappositie heeft of regelmatig van positie wisselt, is een donzen kussen ideaal. Deze vervormt en is geschikt voor vrijwel alle slaaphoudingen. Voor zijslapers is een neksteunkussen uitermate geschikt, daar uw nek dan zo min mogelijk verstrekt en u minder kans op nekklachten heeft. Een erg goede keus als neksteunkussen zijn de Silvana Support neksteunkussens.

Een goed hoofdkussen is vervormbaar

Het beste is om een hoofdkussen eerst een nachtje uit te proberen in de slaaphouding waarin u het meest ligt. Dan voelt u meteen of het kussen comfortabel ligt. Een goed hoofdkussen is in elke vorm te duwen en blijft ook in deze vorm zitten. Donzen en veren hoofdkussens zijn in principe het best vervormbaar.


Filters wissen

Hoofdkussens

Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
LblTaxExcludeText