Hoeslaken topper 160x200

5 producten

Filter
 1. Geschikt voor Toppers
 2. Afmeting 160x200
 3. Type Hoeslakens
 1. Dixxius Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Online-Only Basic Jersey
  vanaf Special Price 17,99
 2. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Jersey Lycra
  vanaf Special Price 44,95
 3. Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  Dixxius Topper Hoeslaken Premier Jersey
  vanaf Special Price 29,95
 4. Dixxius Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  Dixxius Topper Hoeslaken Premium Bamboe
  vanaf Special Price 94,95
 5. Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  Dixxius Topper Hoeslaken Excellent Percale
  vanaf Special Price 29,95

5

per pagina

Topper hoeslaken 160x200

Bij Swiss Sense vind je een uitgebreid aanbod aan hoeslakens in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen. Ben je op zoek naar een hoeslaken voor een topper van het formaat 160x200? Bij Swiss Sense vind je zeker een exemplaar dat aan jouw wensen voldoet. Een hoeslaken beschermt je topper tegen vuil en neemt een deel van het vocht op dat je ‘s nachts verliest. Dankzij de elastische hoeken trek je het hoeslaken makkelijk over je matras en topper en blijft het goed zitten. Wil je je matras of topper nog meer beschermen tegen geurtjes en vlekken? Dan leg je het best een matrasbeschermer of molton tussen je matras en je hoeslaken.

Topper hoeslakens 160x200 in diverse afmetingen

Om te weten welk formaat hoeslaken je nodig hebt, moet je naar de afmetingen van je matras kijken: een hoeslaken heeft altijd hetzelfde formaat als je matras. Is je hoeslaken groter of kleiner? Dan blijft het niet goed op z’n plek of lost het makkelijk. Een topper hoeslaken 160x200 is geschikt voor wanneer je op een boxspring of matras slaapt met daarbovenop een topper met de afmetingen 160x200 cm. Verder vind je bij Swiss Sense topper hoeslakens in alle formaten: van eenpersoonshoeslakens 70x200 cm tot extra grote exemplaren van 200x220 cm.

Hoeslakens voor matrassen, toppers en split-toppers

Bij Swiss Sense vind je hoeslakens voor matrassen en voor topdekmatrassen. Het grote verschil tussen beide is dat de hoeken van een topper hoeslaken minder hoog zijn dan die voor een gewoon hoeslaken. Topper hoeslakens hebben doorgaans een hoogte variërend tussen 7 en 15 cm. Naast topper hoeslakens, vind je ook split-topper hoeslakens in het assortiment bij Swiss Sense. Slaap je op een elektrisch verstelbare boxspring, waarvan beide helften afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn? Dan heb je een split-topper nodig en dus ook een split-topper hoeslaken, zodat je topper makkelijk mee kan bewegen met je boxspring.

Topper hoeslakens in verschillende materialen

Koop je een topper hoeslaken 160x200 bij Swiss Sense? Dan kies je niet alleen uit verschillende kleuren en afmetingen, maar ook uit verschillende materialen. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen. Heb je het snel warm ‘s nachts, lig je graag extra zacht of transpireer je veel wanneer je slaapt? Het topper hoeslaken dat het best bij jou past, hangt af van je persoonlijke wensen. Een hoeslaken van 100% katoen voelt zijdezacht, fris en koel aan. Een jersey hoeslaken ventileert goed en is erg elastisch, waardoor het goed blijft zitten. Een hoeslaken van bamboe absorbeert optimaal en voelt daarnaast enorm zacht aan.

Het ideale topper hoeslaken 160x200 voor jouw slaapkamer

Met zorgvuldig uitgekozen beddengoed geef je je slaapkamer in een handomdraai een goede look. Wil je je slaapkamer een vrolijke touch geven? Kies dan voor een hoeslaken in een felle kleur zoals roze of blauw. Hou je van rustgevende tinten? Dan is een hoeslaken in beige, grijs of een pastelkleur een fijne keuze. Zoek een topper hoeslaken 160x200 uit dat matcht bij jouw dekbedovertrek voor een harmonieus geheel.