Dekbedovertrek

237 producten

Filter
  1. Type Dekbedovertrekken
  1. Zo!Home Satinado Dekbedovertrek Copper Orange
    20% korting
    Zo!Home Satinado Dekbedovertrek Copper Orange
    vanaf Special Price 47,96 Regular Price 59,95
  2. Royal Paris Dekbedovertrek
    Royal Paris Dekbedovertrek
    Special Price 169,95
  3. Dixxius Luxurious Porto Dekbedovertrek Sand
    1+1 gratis
    Dixxius Luxurious Porto Dekbedovertrek Sand
    vanaf Special Price 79,95
  4. Royal Milan Dekbedovertrek
    Royal Milan Dekbedovertrek
    vanaf Special Price 89,95
  5. Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Silver
    1+1 gratis
    Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Silver
    vanaf Special Price 79,95
  6. vtwonen Broom Bow Dekbedovertrek Terra
    1+1 gratis
    vtwonen Broom Bow Dekbedovertrek Terra
    Special Price 159,95
  7. Beddinghouse Persimmon Dekbedovertrek Brown
    1+1 gratis
    Beddinghouse Persimmon Dekbedovertrek Brown
    Special Price 89,95
  8. Beddinghouse Pure Dekbedovertrek White
    Beddinghouse Pure Dekbedovertrek White
    vanaf Special Price 79,95
  9. Beddinghouse Care Organic Basic Dekbedovertrek Ochre
    Beddinghouse Care Organic Basic Dekbedovertrek Ochre
    vanaf Special Price 64,95
  10. Beddinghouse Care Organic Basic Dekbedovertrek Mauve
    Beddinghouse Care Organic Basic Dekbedovertrek Mauve
    vanaf Special Price 64,95
  11. Beddinghouse Basic Gots Dekbedovertrek Light Grey
    Beddinghouse Basic Gots Dekbedovertrek Light Grey
    Special Price 64,95
  12. Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Dust Pink
    1+1 gratis
    Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Dust Pink
    vanaf Special Price 79,95

121-132 van 237

per pagina

Dekbedovertrekken voor de beste nachtrust

Om optimaal te kunnen genieten van je nachtrust zijn niet alleen je bed en matras belangrijk. Ook je dekbedovertrek kan het verschil maken. Je slaapt ongeveer acht uur per nacht en brengt dus een derde van je leven door in bed. In bed wil je je comfortabel voelen. De kwaliteit van je dekbedovertrek is dus belangrijk. Maar ook het uiterlijk van je dekbedovertrek speelt een belangrijke rol, want je wil een aantrekkelijke slaapkamer. Bij Swiss Sense vind je stijlvolle dekbedovertrekken van uitstekende kwaliteit.

Kwalitatief dekbedovertrek kopen

Een dekbedovertrek beschermt je dekbed en zorgt voor slaapcomfort. De vele merken uit de collectie bij Swiss Sense, zoals een Riviera Maison dekbedovertrek of een Kardol & Verstraten dekbedovertrek, zijn van uitstekende kwaliteit. Het assortiment bevat dekbedovertrekken in verschillende afmetingen, materialen, kleuren en dessins, dus er is voor iedereen wel een geschikt overtrek te vinden bij Swiss Sense. Kies je voor een wit dekbedovertrek, dan kies je voor een kleur die past in elk interieur en die luxe en zuiverheid uitstraalt. Kies je liever voor kleur, ga dan voor rood, blauw of groen. Wil je graag een dessin, dan heb je een uitgebreide keuze uit strepen, tekst, bloemen of een foto. Wat ons beddengoed betreft, hebben we allemaal onze eigen voorkeur. Bij Swiss Sense vind je gegarandeerd het dekbedovertrek dat je zoekt. Om comfortabel, stijlvol en elegant in weg te dromen.

Dekbedovertrekken in verschillende materialen

De dekbedovertrekken uit de collectie bij Swiss Sense zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je kiezen uit linnen, flanellen, satijnen en katoenen overtrekken. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen. Ook de prijs kan behoorlijk verschillen.

Linnen dekbedovertrek

Geniet je in de zomer graag van een koel dekbedovertrek? Kies dan voor linnen. Dit is sterker dan katoen, reguleert de warmte en heeft een goede vochtopname. Daarnaast heeft linnen een luxueuze uitstraling.

Flanellen dekbedovertrek

Een andere optie is een flanellen dekbedovertrek. Flanel bestaat uit vezels van katoen en wol. Daardoor past het materiaal zich snel aan je lichaamswarmte aan. Ideaal als je op een koude nacht snel in slaap wilt vallen.

Satijnen dekbedovertrek

Wanneer men praat over satijnen dekbedovertrekken gaat het over de stiktechniek die is toegepast. Over het algemeen worden satijnen dekbedovertrekken van katoen gemaakt en gestikt met een speciale satijnbinding. Dit wordt dan katoen-satijn genoemd. Het garen wordt hierbij zeer dicht op elkaar geweven waardoor het dekbedovertrek extra soepel voelt en een luxueuze uitstraling krijgt.

Katoenen dekbedovertrek

Katoen is de meest gebruikte stof, ook bij dekbedovertrekken. Het is een natuurlijk product dat zorgt voor een uitstekende ventilatie. Bovendien absorbeert katoen zeer goed vocht.

Bij Swiss Sense vind je ook een collectie met voordelige dekbedovertrekken. Deze collectie bevat stijlvolle dessins in veel verschillende kleuren. Daarnaast zijn ook deze dekbedovertrekken verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk ook zeker deze collectie en geniet van je voordeel.