Beddengoed

Beddengoed

Beddengoed voor uren slaapgenot

Liggend in een goed bed, met een matras dat helemaal bij jouw lichaam past, voel je pas hoe belangrijk het is om van een ongestoorde nachtrust te kunnen genieten. Je bed en vooral je matras bescherm je uiteraard met beddengoed van goede kwaliteit. Bedlinnen dat bovendien mooi moet zijn en geheel volgens je smaak. Uiteindelijk wil je je totaal thuis voelen in je slaapkamer waarbij uiterlijke aspecten zeker een belangrijke rol spelen. Een warm en comfortabel dekbed, smaakvolle en kleurrijke dekbedovertrekken en comfortabele kussens. Een hoofdkussen dat niet alleen zacht is, maar ook je hoofd en nek voldoende ondersteuning biedt. Allemaal aspecten die horen bij een goede nachtrust vol slaapgenot. De collectie bij Swiss Sense biedt je meer dan voldoende keuzemogelijkheden.  

Kwalitatief beddengoed kopen

Ongeveer acht uur per dag, dus bijna één derde van je leven, breng je in bed door. In de zomer wil je het vooral koel hebben, in de winter verwacht je onmiddellijk verwarmd te worden zodat je snel wegdroomt. Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, wil je liever niet dat je bedlinnen om je heen gedraaid zit. Wat je nodig hebt is een goed hoeslaken dat strak om je matras zit, ademt en voldoende vocht absorbeert. Een slapend persoon verliest per nacht ongeveer één tot twee liter vocht. Je hoeslaken beschermt je matras hiertegen. Heb je een bed dat in hoogte verstelbaar is? Swiss Sense heeft meer dan voldoende keuze in hoeslakens die perfect passen op verstelbare matrassen. Wat veel mensen onderschatten is het belang van een goed hoofdkussen. De juiste mate van ondersteuning speelt namelijk een grote rol bij je houding en belasting van je nek. Een goed hoofdkussen bij nekklachten is dus essentieel. 

 

 

Afhankelijk van het seizoen en je persoonlijke voorkeur kies je voor een dun dekbed of juist een hele warme, gevuld met eendendons. Je kunt ook kiezen voor een goed compromis, het vier-seizoenendekbed. Wat dekbedovertrekken betreft heb je de keuze uit verschillende merken zoals Riviera Maison dekbedovertrekken, overtrekken van Oilily en vele andere soorten. Swiss Sense biedt je zoveel keuze in materialen, dessins, kleuren en maten, dat je altijd het dekbedovertrek van je keuze online koopt. Er is zelfs een zeer uitgebreid assortiment bedspreien in diverse kleuren en afmetingen.

Eigenschappen van de materialen van bedlinnen

Swiss Sense levert bedlinnen in diverse materialen, zoals linnen beddengoed, satijnen beddengoed, flanel beddengoed en zijde beddengoed. Elk materiaal heeft zijn eigen functie. Heb jij wel eens onder puur linnen of bamboe geslapen? Linnen en bamboo prachtige natuurproducten die heerlijk aanvoelen.

Flanellen bedtextiel houdt warmte uitstekend vast en past zich onmiddellijk aan je lichaamstemperatuur aan. Precies wat je zoekt om op een koude winternacht snel in slaap te vallen.

Linnen en katoenen bedtextiel zijn koel in de zomer en houden in de winter juist de warmte goed vast. Daarnaast ademen ze goed en voeren ze overtollig vocht af. Linnen heeft ook het grote voordeel dat het vrijwel kreukvrij is. Vergeet ook niet te kijken naar de beste hoofdkussens bij Swiss Sense. Dit is van groot belang voor een goede nachtrust. 

Bamboe bedlinnen voelt extreem zacht aan en is een ademende stof, dus ruim voldoende ventilatie. Bamboe neemt drie keer meer vocht op dan katoen.

Op hoeveel graden beddengoed wassen?

Wanneer je wilt dat beddengoed lang meegaat is het belangrijk deze goed te reinigen. Dekbedden wassen is noodzakelijk om te zorgen dat er geen schimmel, bacteriën of huisstofmijt zich nestelen in je dekbedden. Ook het wassen van beddengoed is belangrijk voor een fris en schoon bed. Dit bevordert de nachtrust en draagt bij aan een langere levensduur. Raadpleeg altijd als eerst het wasvoorschrift voordat je gaat wassen. De ene stof is de andere niet. Over het algemeen is 60 graden het meest raadzaam. Pas bij 60 graden worden bacteriën, eventuele schimmels of huisstofmijt namelijk gedood. Stel dat er in het wasvoorschrift staat dat je het ook op een hogere temperatuur kan wassen dan is dit zeker aan te raden.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.