4 seizoenen dekbed 140x220

Overheerlijk slapen met een 4-seizoenen dekbed 140x220

Met een 4-seizoenen dekbed van 240x220 kun je het gehele jaar overheerlijk slapen. Voor ieder seizoen heb je een geschikt dekbed waardoor je het nooit te warm of te koud hebt. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Je kunt deze los van elkaar gebruiken of aan elkaar vastmaken omeen extra warm dekbed te creëren. Dit extra lange dekbed met een lengte van 220 cm is geschikt voor eenpersoonsbedden of eenpersoons boxsprings .

De verschillende soorten 4 seizoenen dekbedden van 240x220

4-seizoenen dekbed 140x220 van dons

Een donzen dekbed is een van de meest luxe dekbedden. Dons isoleert uitstekend, zorgt voor een goede ventilatie en is antiallergisch. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De vulling kan bestaan uit eendendons of ganzendons. Gazendons bevat grotere donsvlokken, waardoor ganzendons dekbedden lichter van gewicht zijn. Ook heeft het een beter isolatievermogen.

4-seizoenen dekbed 140x220 van Syndonfill® holle vezels

Dit type dekbed geeft een luchtig gevoel. Dit komt door de holle vezels. Het is daarnaast een duurzaam, antibacterieel en antiallergisch materiaal.

Gerecyclede 4-seizoenen dekbedden van 140x220

In ons assortiment aan 4-seizoenen dekbedden vind je twee soorten gerecyclede dekbedden. Namelijk dekbedden met een vulling van gerecyclede PET-flessen en dekbedden met een vulling van gerecycled dons. Beide dekbedden zijn anti allergisch.

De vulling van gerecyclede PET-flessen bestaat voor 65% uit holle vezels en voor 35% uit microvezels. Deze is daardoor licht van gewicht, ademt en ventileert uitstekend en doet donzig zacht en luchtig aan.

Het dekbed met een vulling van gerecycled dons is volledig bacterie neutraal. Het bevat dezelfde fijne eigenschappen als dons en is daarnaast 100% geurloos.

Bestel je 4-seizoenen dekbed van 140x220 online of in de winkel

Je kunt zowel online als in de winkel een 4-seizoenen dekbed bestellen die voldoet aan jouw wensen. Wil je graag een persoonlijk advies over het type dekbed dat het beste bij jou past? Raadpleeg dan de online dekbedwijzer of een slaapadviseur via de chat. Ook in de winkels staan onze adviseurs voor je klaar voor een persoonlijk advies.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.