loading

Beddengoed en Bedtextiel bij Swiss Sense

Wat is er lekkerder dan in een bed met schoon beddengoed stappen? Heerlijk wegdromen onder een nieuw dekbed van eendendons of tot rust komen op een hoofdkussen van kapok. Een goede nachtrust is voor iedereen van essentieel belang. Circa één derde van ons leven brengen we slapend door. Wij streven er dan ook naar om je heerlijk te laten wegdromen met de collectie bij Swiss Sense.

Dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens

We bieden je Dekbedovertrekken en hoeslakens in allerlei kleuren en mooie designs. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoonsdekbedovertrek of een tweepersoons, wij hebben precies wat je zoekt. Ook dekbedovertrek in een lits-jumeaux maat, kinderdekbedovertrekken of Beddinghouse dekbedovertrekken. De uitgebreide collectie voor Topper Hoeslakens, split topper hoeslakens of hoeslakens voor je matras zijn ook te vinden op onze website. Zo kun je op je gemak de beste keuze maken.

Diverse merken

Heb je voorkeur voor een merk? Wij hebben een uitgebreide collectie merken zoals Beddinghouse, Room Seven, At home with Marieke, Kardol & Verstraten, Ariadne at Home en Rivièra Maison.

Kwalitatieve materialen

De beddengoed collectie bij Swiss Sense is samengesteld uit materialen van een hoge kwaliteit en zorgt in combinatie met een boxspring uit onze collectie voor een aangenaam slaapcomfort. Heb je voorkeur voor een samenstelling, filter dan bij beddengoed op Acryl, Bamboe, Flanel, Jersey, Katoen, Katoenpercal, Katoensatijn, Linnen of Satijn en kies jouw persoonlijke voorkeur en kwaliteit.


Filters wissen

Beddengoed

Alles
Alles
LblTaxExcludeText