Balance bedden

Eco bedden: Balance Bedframes

Ben jij op zoek naar een eco bed en wil jij graag een duurzame slaapkamer? De Balance collectie bestaat uit bedden van natuurlijke materialen. Je kunt zelf kiezen tussen eikenhout of rubberhout. Zo heb je niet alleen een mooi houten bedframe, maar heb je ook nog eens een bed die jarenlang meegaat.

De bedframes uit de Balance collectie worden gekenmerkt door de rustige vormgeving. Door de eenvoud van dit houten bed

Duurzame materialen

De houten bedframes uit de Balance collectie zijn gemaakt van eikenhout of rubberhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen binnen Europa. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een verantwoorde houtkap. Dit houdt in dat er een gecontroleerde kap en herbeplanting plaatsvindt volgens de geldende Europese regels. Ontdek ons aanbod van 2 persoonsbedbedbanktwijfelaar bedgestoffeerd bedbed 180x200, en elektrisch verstelbaar bed om uw slaapkamer compleet te maken.

Geniet extra lang van jouw bed

Met de bedden uit de Balance collectie geniet je nog langer van jouw nieuwe bed. Een Balance bedframe gaat namelijk voor minimaal 15 jaar mee. Zo kun je dus op een duurzame manier van jouw nieuwe bed genieten.

Duurzame slaapkamer

Naast de houten bedframes bestaat de Balance collectie ook uit houten nachtkastjes die verkrijgbaar zijn met dezelfde houtafwerkingen als de bedden.

Bij Swiss Sense kun je daarnaast ook nog terecht voor eco-vriendelijk beddengoed. Zo creëer je een duurzame slaapkamer. Maak jouw natuurlijk bed compleet met bijvoorbeeld Eco dekbedden of Down Feel dekbedden en Eco hoofdkussens. Het Dekbed Eco is een anti-allergisch dekbed, waarvan zowel de vulling als de tijk gemaakt zijn van 100% gerecyclede PET flessen. Het Dekbed Down Feel is een alternatief voor het donzen dekbed. Dit dekbed heeft een vulling van 100% gerecyclede PET flessen en een tijk van 100% BCI katoen. Het Hoofdkussen comfort is een anti-allergisch hoofdkussen met een vulling die volledig gemaakt is van100% gerecyclede PET flessen.

Kies de eco-vriendelijke producten die aansluiten bij jouw wensen en maak jouw slaapkamer helemaal compleet op een duurzame manier!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.