Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense

Uitgebreide collectie bedbodems

Om uitgerust wakker te worden is het van belang dat je slaapt op een juist matras in combinatie met een goede bedbodem. Samen moeten ze zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort dus écht compleet. Bekijk hier het ruime assortiment bedbodems verkrijgbaar bij Swiss Sense.


 • Persoonlijk slaapadvies

 • Gratis levering

 • Betaal pas bij levering

Filter sluit filters

Perzona bedbodem

4

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 80
 2. 90
 3. 100
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Type
 1. Geveerde bodems
 2. Lattenbodems
 3. Potenset
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Nee
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Geveerde bodems Remove This Item
 1. Bedbodem Perzona vlak
  Bedbodem Perzona vlak
  vanaf Special Price 599,00  Regular Price 599,00 
 2. Bedbodem Perzona 2M
  Bedbodem Perzona 2M
  vanaf Special Price 1.599,00  Regular Price 1.599,00 
 3. Bedbodem Perzona 4M
  Bedbodem Perzona 4M
  vanaf Special Price 2.099,00  Regular Price 2.099,00 

4

per pagina

Een bedbodem van Perzona

Iedereen wil kunnen genieten van een goede nachtrust en de dag beginnen met een uitgerust gevoel. Een goede bedbodem is daarbij ontzettend belangrijk. Bij Swiss Sense is er dankzij een rijke keuze aan verschillende bedbodems en lattenbodems voor eenieder wel een geschikte bedbodem te vinden. Perzona is het meest persoonlijke bed. De Perzona bedbodems bestaan uit een metalen frame met daarop een 7-zone pocketvering basis. De optimale afstemming voor jouw matras.

Dankzij de slim-line uitwerking hebben de Perzona bedbodems een goed slaapcomfort en een mooi en strak ontwerp. Het gepatenteerde Tube Layer System zorgt ervoor dat je hele lichaam elke nacht kan genieten van optimale ondersteuning. De twee strakke stalen poten met aluminium voetjes geven de bedbodem bovendien een elegante uitstraling. Door de speciale Perzona anti-slip blijft jouw matras altijd op zijn plaats liggen. Hierdoor is de Perzona bedbodem een goed ventilerende bedbodem zonder onhandige naad tussen de matrassen. Jouw persoonlijk op maat gemaakte bed moet natuurlijk wel geweldig slapen.