Bedbodem Perzona 4M plus

2.599,00 
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald

Kies voor Swiss Sense

 • Gratis verzending
 • Betaal pas bij levering
 • Gratis deskundig advies
 • Ruim 90 eigen winkels
 • Advies nodig? Bel gratis 0800-39804
Afbeelding vergroten
Details

Perzona het meest persoonlijke bed, jouw matras verdient een perfecte basis. De Perzona bedbodems zijn allemaal gebaseerd op een metalen frame met daarop een 7 zone Pocketvering. Een optimale afstemming voor jouw matras. 

Design
Perzona biedt door de slim-line uitwerking een topdesign en subliem comfort. De bedbodem is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante stalen design benen met aluminium voeten.

Om het design van jouw bed niet in de weg te zitten is er geen matrassen rem aangebracht. Met de Perzona anti-slip blijft jouw matras gewoon altijd op zijn plaats liggen. Een goed ventilerende bedbodem zonder onhandige naad tussen de matrassen.

Iedereen zijn eigen bed
Jouw persoonlijk, op maat gemaakte boxspring moet natuurlijk geweldig slapen. Maar de look is ook belangrijk. De Perzona bedbodem wordt standaard geleverd in de antraciet stofkleur en chroom poten. Mocht er interesse zijn in één van de andere Perzona kleuren dan kun je contact opnemen via sales@swisssense.nl of telefonisch via 0800 8077. Maak een keuze uit één van de luxe stoffen en kies jouw eigen kleur.

Touch control
Jouw persoonlijk besturingssysteem bij een elektrische bedbodem. Bij een bodem met vier motoren ontvang je gratis een mobiele afstandsbediening. Zo heb je altijd de instelling die bij jouw past. Perzona onthoudt je persoonlijke instelling voor ontspannen televisie kijken en het lezen van een boek, evenals jouw persoonlijke instelling die snurken verminderd of het opstaan vereenvoudigd.

Specificaties
 • Soort verbinding
  Bluetooth
 • Type
  Geveerde bodems
Reviews over
Write Your Own Review