Pinkstervoordeel met één week verlengd
Nu tot 20% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec

Actievoorwaarden: win een stylingset t.w.v. €150,-

Winactie - Actievoorwaarden en spelregels

4 oktober 2021

Algemeen 

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Win een stylingset.

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u het actieformulier op de pagina www.swisssense.be/inspiratie heeft ingevuld, het juiste antwoord heeft ingevuld en een keuze heeft gemaakt tussen de vier slaapkamertrends. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Deze actie loopt van maandag 4 oktober tot en met zondag 12 december.

4. Elke deelnemer maakt kans op een stylingset passend bij de gekozen slaapkamertrend, ter waarde van minimaal €150 en bestaande uit ten minste een dekbedovertrek (240x200/220 cm) en product uit de geurencollectie van Swiss Sense.

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

Uitslag

12. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

13. Winnaars worden binnen vijf werkdagen na sluiten van deze actie persoonlijk geïnformeerd via het mailadres dat zij hebben achtergelaten.

14. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Swiss Sense.

17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via +31 (0)413-820 820 of per e-mail via contact@swisssense.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.