Pinkstervoordeel met één week verlengd
Nu tot 20% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec

Actievoorwaarden: Win 1 uur opruimadvies én een Moments Fresh Linen geurenpakket 

Winactie - Actievoorwaarden en spelregels

6- april 2022

Algemeen 

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Win een uur (digitaal/of tefelonisch) opruimadvies van opruimcoach Kristel Stalmans én een Moments Fresh Linen geurenpakket. 

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u op het Instagram kanaal van Swiss Sense reageert op ons winactie bericht met de reden waarom u kans wilt maken op opruimadvies. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen en gaat u akkoord met de actievoorwaarden en algemene voorwaarden. 

3. Deze actie loopt van woensdag 6 april tot en met woensdag 13 april.

4. Elke deelnemer maakt kans op 1 uur digitaal of telefonisch opruimadvies van opruimcoach Kristel Stalman van Sekuur én een Moments Fresh Linen geurenpakket bestaande uit: geurstokjes, interieurspray en een geurkaars. 

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

Uitslag

12. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

13. Winnaars worden op woensdag 13 april persoonlijk geïnformeerd via Instagram DM (privébericht).

14. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Swiss Sense.

17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via +31 (0)413-820 820 of per e-mail via contact@swisssense.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.