Actievoorwaarden hotelovernachting

Deelnameprocedure: Om deel te nemen, volg je onze officiële Instagram pagina en like je de winactie. Tag een persoon die jij wil trakteren op een overnachting bij Cousins Boutique Hotel.

Deelname: De winactie staat open voor alle deelnemers ouder dan 18 jaar.

Reisdata: De overnachting is onderhevig aan beschikbaarheid en moet worden geboekt voor 31 december 2023.  Black-out data kunnen van toepassing zijn.

Bekendmaking winnaar: Met deelname geef je ons toestemming jouw naam, indien je als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze sociale-mediakanalen.

Prijsoverdracht: De overnachting is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Als winnaar dien je dus persoonlijk gebruik te maken van de win-actie. Indien er een reservering wordt gemaakt door een ander persoon behouden wij het recht om de reservering te annuleren.

Willekeurige selectie: De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige deelnemers die aan de actievoorwaarden voldoen. De winnaar wordt in de volgende 7 dagen na het einde van de winactie op de hoogte gebracht via een privébericht van ons officiële Instagram account.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.