Alleen deze week!
15% korting op boxspring Home 223
Dag
Uur
Min
Sec

Actievoorwaarden hotelovernachting

Winactie

Deelnameperiode: De winactie loopt van 17 september 08:00 uur tot 1 oktober 23:59 uur. Zorg ervoor dat je binnen deze periode deelneemt om kans te maken.

 

Deelnameprocedure: Om deel te nemen, volg je 'onze officiële Instagram pagina' en like je de winactie. Tag een persoon die jij wil trakteren op een overnachting bij Cousins Boutique Hotel.

 

Deelname: De winactie staat open voor alle deelnemers ouder dan 18 jaar.

 

Reisdata: De overnachting is onderhevig aan beschikbaarheid en moet worden geboekt voor 31 december 2023.  Black-out data kunnen van toepassing zijn.

 

Bekendmaking winnaar: Met deelname geeft u ons toestemming uw naam, indien u als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze sociale-mediakanalen.

 

Prijsoverdracht: De overnachting is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Als winnaar dient u dus persoonlijk gebruik te maken van de win-actie. Indien er een reservering wordt gemaakt door een ander persoon behouden wij het recht om de reservering te annuleren.

 

Willekeurige selectie: De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige deelnemers die aan de actievoorwaarden voldoen. De winnaar wordt in de volgende 7 dagen na het einde van de winactie op de hoogte gebracht via een privébericht van ons officiële Instagram account.