Meer dan 100 stuks voorradig

Groot assortiment

Extra kassakorting

Snel in huis

Lifestyle 150
Bezoek de winkel Van € 3.570,-
NU: € 2.670,-
Home 160
Bezoek de winkel Van € 1.675,-
NU: € 1.175,-
Lifestyle 300
Bezoek de winkel Van € 2.465,-
NU: € 1.965,-
Home 405
Bezoek de winkel Van € 2.430,-
NU: € 1.570,-

Stockmodellen Uitverkoop

Ben je toe aan een nieuw bed en word je ook nog eens héél blij van absurd hoge kortingen in combinatie met de beste kwaliteit? Wees er dan snel bij en profiteer van exclusieve kortingen op de mooiste boxsprings tijdens onze Stockmodellen Uitverkoop

Is jouw stijl strak en tijdloos, klassiek en warm of misschien wel romantisch en stoer? Er zit altijd een boxspring van jouw dromen tussen. Verrijk jezelf met ultiem slaapgenot en laat je door het aanbod inspireren in één van onze winkels. Vind zo altijd een boxspring die in ligcomfort en uitstraling en zeker in de aantrekkelijk lage prijs helemaal aansluit bij jouw wensen. Bezoek snel één van onze Swiss Sense winkels verspreid door heel Nederland en laat je adviseren door onze slaapadviseurs.

Maar let op en wees gewaarschuwd: OP = OP. Wacht dus zeker niet te lang en fix je mooie boxspring, zolang de boxspring van je dromen nog voorradig is, tijdens deze eenmalige Voorraad Modellen Uitverkoop. Deze Voorraad Modellen Uitverkoop met kortingen tot wel 70% vindt plaats, omdat wij ruimte maken voor nieuwe collecties in onze showroom. ALLEEN in de Swiss Sense winkels koop je daarom een boxspring met de unieke Voorraad Modellen korting. Deze actie is dus niet van toepassing in onze webshop.

Actievoorwaarden
Deze actie is alleen in de winkel geldig. De collectie van de ‘Voorraad Modellen Uitverkoop’ verschilt per winkel. Bel daarom voor de actuele voorraad van een model met de betreffende winkel. Informeer bij je slaapadviseur voor de voorwaarden. De actie geldt alleen op de betreffende actiemodellen in de winkels en niet online in onze webshop. OP = OP!!


LblTaxExcludeText